Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo? Državni udar organizovan od strane SDA. Sve je ovo povezano sa gubitkom vlasti u KS. Protestanti ne plaća vas Halilović nego građani i bolje vam je da budete njima na usluzi. Inače vas moramo po ulicama "tražiti svijećom" jer ste uglavnom po kancelarijama i kafićima.
Je li ovaj skup najavljen regularno u policiji? Sve disciplinske prekrsaje podijeliti. Smije li se policija okupljati nenajavljeno,osim po sluzbenoj duznosti?
@last mohicans
dajte mi samo dvije godine da kradem...samo dvije, ne mora ćetiri, molim vas..ondak ću ići u džamiju u prvi saf i žalit se Aallahu kako je život težak i kako moram da kradem ali isto tako volim narod i ubacim u turbe katkad
fuj.. dolje vlada
Šta imaju policajci da šalju poruke,protestuju, ucjenjuju, pritiskaju, prijete... Treba učiniti nezavisnim i profesionalizirati Sektor unutrašnje kontrole pa će i ovi što prijete i šalju poruke u ime političkih grupa biti ''tiši''.
Kako koja vlast, tako i njihovi nadlezni
Dok oni protestuju, kriminalci trljaju ruke.
Pavlovic sa Vraca najspremniji policajac kojima u facu kaze da su sa stelom dosli svi ti pitomci
nema ovdje 50 policajaca, ovo sve treba ostaviti bez posla čisto zato što nepismenjaci žele poremetiti vladavinu prava, ovo je zastrašivanje Vlade i građana.
Gledaj omladine, sve svjeze stele vrlog komesara.
ovi policajci sluze da stite komesara a ne narod ok kriminalaca i kabadahija izgleda. Jeli to njihova uloga.
Ko njih pita sta, nema te kako treba srednju zavrsenu vi bi govorili ko ce biti komesar. On vam je dopustio da hodate po kafanama i da imate po 100kg. Svi bi vi dobili otkaz da se mene pita, ne mozete pretrcati 100m
nemate
Svaka vam cast na kolegionalnosti!!
@Muckalica Šta imaju policajci da šalju poruke,protestuju, ucjenjuju, pritiskaju, prijete... Treba učiniti nezavisnim i profesionalizirati Sektor unutrašnje kontrole pa će i ovi što prijete i šalju poruke u ime političkih grupa biti ''tiši''.
Covjek im podrsku ljudi kojima je nadredjen a ovi koji su dosli na vlast i do juce pricali kako hoce strucne ljude a ne stranacke, hoce odmah da ga smijene... Toliko o zelji za promjenama na bolje od strane nove vlasti...
zasto da ne pa nisu uzeli vlast da im sda seljaci vode istu
Lijepi IPTF, da sada mogu doći i na licu mjesta vam oduzeti ovlaštenja. Dok su bili bojali ste ih se i nešto ste radili.
Ećo jedna od glavnih lobista da škola u Dobroševićima dobije ime po kvislingu Busuladžiću. I od takvih očekujemo da nas štite.