Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix placeni srpski portal
@Mehmed1 ... haha, što vam ga komšić hućera u po šuppka. :)
željkec komšija je najveći uhljeb kojeg je ova napaćena zemlja dala i da on je razvalio ljevicu prije par godina
@odisejhomerov, SDA-privjesak DF i SBB neafirmisanog nastavnika likovnog od Gusinja su pokazali da svoje prljavo i lažovsko lice.
Jbg, ovo je realna slika. Nema ovde nažalost gradjana a puno je graDŽana. Dobiće Hrvati treći, RS će ojačati i to je to. Rat za gradjansku BiH je izgubljen i tome je kumovao "Zlatni Ljiljan". Ironija! 🙏
SRETNO :SDA,SBB,DF. 2 0 2 0
SRETNO: SDA,SBB,DF U 2020
NAREDNIH 20 GODINA: SDA,SBB,DF. SRETNO
''zlatni muljan '' - ŽK ...hahahaaha.. naravno ''Bakirovo maslo'' ni u ovome nije ''za Ramazana''. Al' sve dolazi na svoje ,lagano ali dolazi. Prvorođeni-prijestolonasljednik od milja ''Moj babo je , moj Babo je..'' koji baulja na valovima ''velike intelektualne baštine'' MM, uništava biće Bosne (BiH), Bošnjake i Bosnu gura u ''srednji vijek'', suprostavlja Bošnjake i unosi smutnju među njih ali to je opus ''riđobra-ga-DOG''.
Nisu ovo ocekivali ni Bake ni "ljiljan", iako, Soson se opet provukao ispod radara, nisu puno po njemu pljuvali
Dobar mi je bio ovaj Komšić, jedini za kojeg sam mogao glasati a sad se prodao ko zadnja uš, jest im draga fotelja majko draga, njih baš ne zanima narod al ono nimalo.
sta je..odose samoprozvani strucnjaci...ne stranacki kako kazu a drzavne oare dijele za promociju stranke koja ih i je postavila
A sto
Ako je za 25 godina neko nesto uradio za grad i narod to je aktuelna sestorka
Ovo su licne osvete izgleda a ne posao u ime naroda.....ja jeste jadni ,Komsicu sta su ti obecali priznaj...
Ušli bi oni u koaliciju i sa crnim đavolom, samo kad je vlast u pitanju. Naravno, pravdat će se '' mi to sve za dobrobit naroda"... Ko im vjeruje sam je kriv..
Ne treba lamentirati, samo sačekati izbore i kazniti ih svu trojicu jer su lagali onima koji su ih birali. Ako se opet nađu u poziciji da formiraju vlast, onda tako i treba biti i nema niko pravo da se žali.
@Miles Dyson naci ce se, do izbora ce samo hapati pare i smisljati kako jos vise pokrasti glasova..
Ovo je jedan od onih analnih dana koji će ući u anale najznačajnijie bosansko-hercegovačke povijesti...
Pa Željko K. je poziciju Člana Predsjedništva BiH dobio zahvaljujući glasovima BAKIROVACA !!! Pa nije ni ČUDO što je ostao VJERAN svojoj GLASAČKOJ BAZI !!! Nije sve u PATRIOTIZMU i POŠTENJU, nešto je u NOVCU i FOTELJAMA !!!
@ponta60 ispade tako,nazalost