Haos nakon prvog snijega
1
Sarajevske ulice zatrpane granama
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta rade sa ovim silnim granama kad/ako ih pokupe, zna li neko?
Mogu misliti kako je hladna ova Coca-cola iz ovog frizidera.
JAOOOO NASLOVA \" Sarajevkse ULICE\"...a na slikama jedna te ista ulica iz razlicitih uglova...majko mila
Medvjede malogradjanski - tvoj stav je UPRAVO razlog sto vas malo po malo ljudi u drugim gradovima pocinju prezirati. Sarajevo jeste glavni grad, ali nije JEDINI grad ili jedini \"bitan\" grad, a bog zna da Sarajevo NIJE Bosna. Ako mislis da jeste - zasto onda ne bi pocijepali ostatak Bosne - dali dusmanima...i vladao bi mir a ti bi imao svoj maleni, brdoviti, balkanski San Marino. Cemu onda borba za BIH? Zasto jednostavno ne napravimo Republiku Sarajevo - srbi i hrvati bi jedva docekali...mamlaze jedan. Najsmjesnije je sto sumnjam da si TI Sarajlija, jer jedan GRADJANIN ne misli kao ti...seljacino.
re za ,,zagon - a \'\' ko je dobar , grana ili ...........
@666: Ako mislis na mene, onda ama bas nista ruzno pomislio nisam. Jarane, rijesi se tih kompleksa. Ja sam samo mislio pozdraviti raju Saraj\'sku iz suncane Hercegovine.
ja sam vidjela sinoc iza 00:00 da stresaju snijeg sa drvoreda na glavnoj dzadi..chwilla...al zato jutros...Alipasina...strava
To,kralju,po vazdan je tamo...Vozi naku octaviu,cuva mu je drot ispred...Sami kahvenise i baca maglu
Ovaj fotograf je snimao samo ove trebe,nidje veze,ja bih bolje uslikao!
hahah..cuj iznenadilo ih...pa najavljivali su snijeg prosle sedmice..mislim...imali su sedan dana da se pripreme... il\' im mozak uzasno kasni il su BEZOBRAZNI!!!!!
pa najavljivali su prije par dana da će snjeg pasti u planinama i velikim čukama, vidi stvarno ...... što ti je današnja meterologija :)
Slusaj samo giganta potparola Ahme : \"...On je podsjetio da zimska služba ovog preduzeća zvanično počinje sa radom od 15. novembra, te da bez obzira na vremenske i uslove na cesti, služba ne može biti angažovana u punom kapacitetu....\" Koji gigant ... ne mogu da vjerujem
nekoc su gradjani sami stresali snijeg sa grana, cistili snijeg, poduzimali neke mjere predostroznosti kad se pocne desavati elemnetarna nepogoda... danas svi cekaju samo nadlezne sluzbe, koje ne mogu biti svugdje u isto vrijeme! Iznenadio ih snijeg... a vi ste svi sinoc imali zimske gume?
A da je neko, ne daj Bože, tražio da se izadje i malo počisti ispred ulaza? @*-*-*-*-* svaka čast ;)
pogledaj ti samo kako je to sa sela i brda zavidno ,njima svane kad kod nas neka nevolja il kijamet, zaista ne treba graditi zatvore nego ustanove za psihicke bolesnike kao sto ste vi sa sela i brda bosanskih...SARAJEVO GLAVNI GRAD, SVI DRUGI SU SPOREDNI