Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA gubi bitke na svim frontovima.
@Ecolo Sve me više SDA podsjeća na hitlerovu vojsku 1944 okruženu sa svih strana.
@Ecolo kako sda gubi kad je direktor kadar sbb-a
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel' sposoban za to radno mjesto? Ili mu je članska karta kao i ostalima glavni adut?
Niksic i SDP zale ove srbe iz PDP i SDS sto njima SDA nije "dala" glas o cemu Niksic kao papagaj prica da je SDA dala SNSD u cetvrti mandat u domu naroda. Kao da je neka razlika izmedju 3 i 4. Ti isti koje Niksic zali i pati vec pet puta skidaju nacionalni program Map sa dnevnog reda, ti isti PDP i SDS.
Svemu dodje kraj NEDODIRLJIVI direktore mjenjaj stranke opet da bi bio u fotelji
KAD NAM SE SMRZNU STRAZNJICE ZIMUS, SJETIT CEMO SE I SDA I SBB. SA SDP CE BITI KASNO
Sa Dzuburom je bilo grijanja i u maju, Sta ce SDP/ov junak uraditi vidjet cemo kad zahladi..Sad ga stavljaju pred ljeto,na ho/ruk. Treba i to preduzece dovesti u stecaj kao i ostala koja je vodila SDP pamet
Ukinut nelegalno naplacivanje tokom ljetnog perioda odmah!!!
Ma samo nek i rotiraju pišaj ga svakako je za to mjesto potrebna politička podobnost jbg
Nadao se da politika u Sarajevu nakon promjene nece stavljati svoje kadrove... Ispade na kraju hoce... Svi su oni isti, sve je to gola borba za vlast i pare... Kod nas je to pogotovo izrazeno kroz pljacku naroda i bahatost. Sta reci nego ljudima mladim poput mene nego da idu odavde, jer ovdje se svo zlo svijeta spojilo! SDP-NS-GS-NiP - razocarali ste me duboko! Nema ni sa vama napretka!
@Slobodnjak jesi li to fkt pomislio ahahhhahh. Pa ovdje se od komunizma postavljaju stranacki ljudi kako ne kontas to se nikad nece promijeniti. Ti fkt konto konakovic se bori za nas a ne za sebe
Samo nek nije SDA
Nije onaj koje kvalifikovan za posao nego pripanik jebene stranke, nepotizam rusi drzave.
SDP kada je preuzeo ZOI imao 100 radnika,njihovim dolaskom uposljeno jos 130 novih i tako je firma otisla u dubiozu i nikad jos nije stala na noge Igor stojanovic primao platu 2500 km a nikada nije dolazio na posao itd.
Ma nema sanse da se mi bez neke revolucije izvucemo iz sranja u kojem se nalazimo.
Kolika je plata direktoru? Koliko će familije uposliti? To su suštinska pitanja.
Smanjite cijene grijanja!!!
Ode Bosnjak, dodje Hrvat.
Hoće li grijanje biti JEFTINIJE i BOLJE !!! Šta koga boli briga ko je DIREKTOR !!!