Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu. Ali ove stvari se moraju planirati po NPP-u prije pocetka skolske godine, i skraceni casovi se MORAJU PLANIRATI kao skraceni. Vrijeme koje je izguvbljeno tim skracivanjem se potom mora NADOKNADITI u junu. Dakle, to treba planski izvesti, a ne ovako kako kome sta padne na pamet. Obrazovanje nije pijaca, da bi se ovakve odluke donosile tek tako kako kome i kad prahne.
u SBK je ovo ustaljena praksa, čak tamo puste djecu zadnja 2 časa. Užas.
Ovo već ide predaleko na sve tri strane.Ustani Tito veži kerove.
Glupost. Ove pi.zdarije maknuti od nastave i nek vjeruje u izmisljotine ko hoce. Ovo je SEKULARNA drzava!
Što kraći časovi da su što gluplje ovce da Hota ostane na poziciji, fuj
Vjera je privatna stvar! Zašto idemo korak unatrag?
Ovi su mi jaki, e šta ima postiš li. Pa ljudi dragi i prije se postilo i bez ove halabuke. Skratiti nastavu je van pameti, pa ko je imalo vjerski obrazovan zna da vjera propovjeda učenje i to obavezno.
Sekularni kanton.
Alija bi bio ponosan na vas
Loool građanska
Die Islamiše deklaracion
Ovako to rade u zatucanoj Americi, po školama.. Ramadan Prayer: 1:35pm Girls: Room 603 Boys: Room 502 Alternate Fasting Lunch Please leave your 8th period class at 1:35 pm and come directly to wash and go to prayer room. Prayer time is meant to be quiet and peaceful. We ask that you refrain from loud talking, running or otherwise distracting behaviors.
Realno, trebalo bi uvesti online nastavu. Kako će djeca da uče, a poste?
Zar nisu već dovoljno glupi čim su ovakvi ministri?? Vjera je privatna stvar!
Naravno da ce biti skraćeni i aBd petak neradni jer su muslimani većina ;) ok vam je kad se paketici djele i kiti jelka u obrazovnim ustanovama?
Joj da te cuje Ursula von der Leyen😹
Uvesti da raspust bude kad je Ramazan, zašto kriti ambicije? Djeca vam svakako ništa ne znaju
Komunisti i fina gradska raja na aparatima 🤣🤣🤣
Mogu li se paketići dijeliti djeci za novu godinu u Sarajevu? Jesmo li za građanske ili etničke principe uređenja države? Ili zavisi koji dan nam kako odgovara
I sta sad da rade roditelji kijima poslodavac ne daje ovu mogucnost skracenog rada. Iovako jedva se organizujemo da sve uskladimo i onda kad imas rutinu neko je nasao za shodno da nesto mijenja. I davno sam to govorio vjeri i vjerskim obredima nije mjesto u skolama. Imaju ustanove za to. Postilo se i prije pa se nisu ovakve stvari radile.
FGR bagra na aparatima a našisti se razobadali od ezana, mirisa somuna, mladih postača ma dobro vas je bagro smrdljiva.
Napacene cafirske sveznalice u komenterima
pola bosne zivi u ateistickoj beskorisnoj nemackoj a ti krivis kafire lol. jebeš svoje religije
Djeci je drago da su skraćeni časovi....a ovaj samostalni sindikat je trebalo davno ukinuti