Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj cirkusa i ceromonije zbog 9 km puta,pa smjesno :( bas smo jadni..
Kilometri nisu bitni, vec vaznost necega ovakvog. Ovo je neprocjenjivo za guzve na Stupu.
Boze moj, normalno da je bitno za kampanju ali da SDA pravi autoput opet ga ne bi zavrsili ma koliko da im je bitan, zato sto su nesposobni.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta god da uradis konkretno u nasoj drzavi, odmah te napadaju. Izgleda da najbolje prolaze oni koji nista ne rade.
october i ti bi volio da si normalan :D
Napokon će se gužve riješiti, to je VELIKA stvar. A ovaj naš napaćeni narod u svemu negativu nalazi. Vi se hranite time izgleda. Fuj.
Navodno pustena u promet, a jos uvijek se ne moze voziti po istoj, bilo na Dnevniku 2, koga oni saltaju?
sad pljujete projekatm a hvalicete ga kad kenete na more :D
Napokon, nakon 15 godina cu moci doci kuci za krace od sat vremena. Svaka cast na ovome, zar je ovo bilo toliko tesko uraditi?
POGLEDAJTE MAJMUNA SDP-A KAKO SU UGROZILI LJUDSKE ZIVOTE SVOJOM SARADOM. LJUDI NA AUTOCESTI, A PUSTEN SAOBRACAJ!!!!! https://farm4.staticflickr.com/3878/14517248164_2efd981652_b.jpg
Radili su sa transparentnosti, svaka cast na tome, rezultati su tu, svaka cast.
ova obilaznica je izgrađena da se u širokom luku može zaobići novi spomenik teroristi i romu gavrilu postavljen u romskom dijelu sarajeva.
auuuuuuuu,brzo zaboravise poplave.koliko je kostala ceremonija,mogla se jedna kuca napraviti.samo neka ovce glasaju
Crveni su u svakom slučaju manje zlo od zelenih.
Dok se sagradi koridor VC auta ce letit,svi to znaju pa nezure sa izgradnjom...
hejteri hejtaju sve sto je dobro.. umjesto da kazu hvala samo nastavite tako, svi se bune...
Ljubomora na one koji rade, pa ljubomorni, gdje su oni koji su trebali uraditi prije ovo, da su radili, a da nisu krali 17 godina, 9 po 9, pa izracunajte. Kritikovati treba, ali kritikovati one koji ne rade i one koji nisu radili od rata, a dosta su sholda primali za nerad
Şvita SDP-ovih "velikana" na otvaranju 9 km koji će smanjiti gužve na Stupu, i ujedno preseliti te gužve u Vlakovo gdje se treba preko lokalnog puta uključiti ponovo na brzu cestu, odnosno magistralni put za Mostar. + Ulaz u Sarajevo sa obilaznice je nemoguć.
Onaj koji pljuje ovako nesto ocito ima problema sa dioptrijom. Ovo je odlicno uradjen posao, i nesto sto ce u velikoj mjeri da olaksa odvijanje saobracaja na ovoj relaciji.
Ovo bi napokon trebalo smanjiti guzvu oko Rajlovca. Znao sam tamo i po sat vremena da milim u koloni.
nece svi ici u Sarajevo.sezona je godisnjih odmora i odlazak na more.sigurno ce smanjiti za 1/3.ulazak u sarajevo moze i preko Vogosce,ako si mislio na turiste