Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Bogu i neka dobra vijest. Ove ceste ne staju, kamo sreće da je samo više para na raspolaganju, do mora bi za godinu stigli.
ne može bit para kad je Bevanda malo poludio pa autić opet nabavio, il Bake koji je batalio silne pare za helikoptere i to..
kad bi povezali ovo s tunelima što su krenuli i onaj dio na Karauli, odlično! ima godina, radit će se..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za 5 Minuta??? Hahahha Pa Josanicka petlja - Stupska petlja je dionica duzine 9.8 kilometara. 5 Minuta = 5*60 sek= 300 sekundin Brzina v=s/t=9800 m/300 sek = 32,67 m/sek = 117 km/h ??? Hocete reci da se kroz Sarajevo vozi "haman" 120 km/h??? Hahhahahahhahahah
Bas mi je drago. Drago mi je kada cujem da se gradi autoput u nasoj zemlji. Mada moramo biti realni, za ovih 18 godina poslije rata mogli smo izgraditi i mnogo vise. Al valja prvo privatne dzepove napuniti !
Vidi ovog na pogresnoj strani ulice
Ne lažite, gužve su iste..iz pravca Mostara se ne moze pristupiti zaobilaznici..
Jasta je, prosao u zoru kad nema nikoga...prodji poslijepodne pa dodji za 5 minuta...stani na most kod kruznog toka pa ces vidjeti izlstrazitelju da prodje jedno auto od 10 ih pravo prema Mostaru, ostali svu opet ulaze u grad, a nemoguce je da su svi krenuli u Sarajevo...valjda kontaju da se naplacuje pa se "zaobilazi" naplata kroz grad, a i malo Sarajeva da se vidi...iz pravca Mostara sam vidio mozda ukupno dva auta od otvorenja da idu prema Josanici autoputem ispod mosta, a svaki dan prodjem...zato sto nije uradjeno ukljucenje pa se s mostarskog mora ici prema Ilidzi da bi se ukljucio sa stare ceste...
JEBOTE, POGLEDAJTE CVOR VLAKOVO, U OPSTE NIJE DOVRSEN, FUSERAJ TESKI, KAD SE VIDI KVALITETA RADOVA NA VLAKOVU I U HERCEGOVINI, U HERCEGOVINI DESET PUTA BOLJE, U VLAKOVU FUSERAJ TESKI, TACNO SE VIDI DA JE DIO UZET ZA SDP KAMPANJU!
POGLEDAJTE KARICEVOG FUSERAJA http://i.xomf.com/sjsws.jpg http://i.xomf.com/vqgvn.jpg http://i.xomf.com/yxwcm.jpg http://i.xomf.com/yrhjl.jpg
Apsulutno netačno,gužve kao i dosad.
"Nemoj birati SDP, nemoj birati SDA!!!" Pa koga da biram onda? SNSD mozda???
Koga god birao, oni ce opet skupa da nas kara.u ;)
"Domaći konzorcij Euro-Asfalt i ŽGP zaobilaznicu je igradio za deset mjeseci, četiri dana prije ugovorenog roka, čime su stekli referencu za pojavljivanje na sličnim domaćim i međunarodnim tenderima." Ovo je vijest, a ne to da nema gužve
koga ovi lazu ?!?!?!!??!?! zaobilaznica nije zavrsena i ulaz u grad uopste nije rasterecen! Ovo je samo predizborna kampanja SDP-a i nista vise gdje preko medija pokusavaju narodu nametnuti svoje, a ne ono sto vide svojim ocima !!!!!
Prijatelju ono što očigledno ne možeš da shvatiš jeste da prilaze koridoru rješavaju lokalni nivoi vlasti. Da ti bliže pojasnim gradilišta na Grbavici, Stupu i Lot 2 čini mi se grade politički ispostavljenici SDA. Neka na politički uspjeh, što u našoj zemlji izgradnja koridora svakako predstavlja, odgovaraju još boljim rezultatima a ne sabotažom. To je valjda u interesu svih bez obzira na ideologiju!!!
eto priznajes da problem nije rijesen i ovo sto SDP placenici pricaju je cista suplja kao sto sam i rekao!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je problem dame i gospodo? Da li neko dovodi u pitanje potrebu za zaobilaznicom? ( naravno da ne ) Da li se SDP kiti perijem pred izbore? ( pa naravno da da, zasluženo dodao bih ) Da li lokalni nivoi vlasti pokazuju priglupost tako što sabotiraju potpunu iskoristivost do sada urađenog? ( opet veliko da ) Koliko sam ja obavješten iz medija otvara se dionica Vlakovo - Tarčin za drugi dan kurbanskog Bajrama tako da će se tako rješiti problem priključivanja iz pravca Mostara. Stupsku petlju trebaju da rješe lokalni nivoi vlasti tako da je Sarajevsko polje čitavo povezano sa Vogošćom i izlazom iz Sarajeva. Ostaju još Hadžići kojima treba opet lokalna cesta za priključak na koridor. Kosovo, nekada najnerazvijenija regija Jugoslavije ima 118 km autoputa u pravcu Priština Tirana, a počinje gradnja u pravcima Priština Skoplje i Priština Merdare. Ovaj zadnji priključuje albanski nacionalni korpus nakoridor X i krvotok Evrope. Gdje smo mi sugrađani!?
jeste i testirali ,al pod pratnjom rotacionim svjetlom :D
a sto testiraju u 08:00 kada svi idemo na posao oko 07:20 valjda su tada najvece guzve jbga nismo svi na budzetu pa da radimo od13h
Ma šta lažete, išao sam dva puta u sarajevo i jedva prošao preko rajlovca stupa do sarajeva.. c c ccc c
Sto syari jesu li bile barikade??
1h i desetak minuta sam prolazio, kad sam se dokopao autoputa laknulo mi, a išao sam od ajrodroma, pih.
Ko zna - zna :D Kako su samo naše firme to pošamarale za 10 mjeseci. Svaka čast! Jednostavno se vidi razlika kada neko javne radove radi da bi završio posao, a kada neko radi da bi ukrao lovu. Bravo za SDP!
Koji si ti stranački imbecil.