Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno je u placu, sva se nasekirala kada je vidjela sta trojka zahtjeva od Schmidta... ma zaboli njih neka stvar. Da je Schmidt zelio nesto uciniti, davno bi nesto uradio po tom pitanju.
Bakir zamolio novinare da ga ne pitaju ništa o zlatnim kašikama
Super onda da i mi po Lukavivi i Trebevicu pocnemo raditi sta hocemo? Graditi prodavati?
opet mi bosnjaci trazimo da nam drugi rjesavaju nase probleme.
Pa kad sami niste sposobni na fer dogovore nego tjerate po svome, a od toga nemate ništa ni dan danas.
Pa zapad je postavio Dodika i Zeljku, a vi fantazirate sa nekakvim zahtjevima da ih oni smjenjuju. Osim toga, Babilonskoj kurvetini za transfer Beograda u novi tim dobro dodje BiH drzava sa muslimanima, njene teritorije i dobra koja se mogu krcmiti bez ikakve stete po EU. Eto kojoj crkvi ste se nasli moliti.
KONAKOVIĆU OVO TE NE VADI ZA IZDAJU, DAVAO SI HDZ-U ELEKTORSKO GLASANJE A ZAUZVRST NISI TRAŽIO NIŠTA. BIO SI TO SPREMAN POTPISATI ČAK PRIJE I OD ŠĆEPE! I DALJE SI REZERVNI IGRAČ HDZ-A!
treba ga otjerati ako nista ne ucini, kako je dosao nista nije uradio a postavljen je tu da stiti drzavu...da su bosnjaci nesto uradili odmah bi reagovao, treba ga otjerati
Zasto zvanicno Sarajevo trazi od drugih rekaciju.Prekinuti saradnju sa svima koji djeluju rade destruktivno protiv drzave je obaveza Zvanicnog Sarajeva.Sve dok budete okolo kukali i ne poduzmete konkretne mjere koje ce vidjeti osjetiti i medjunarodna zajednica i neprijatelji ove zmlje nema pomaka od .....kukanjave moljakanja cekanja nema nikakve koristi.
Tako je!!!
VP treba valjda konačno da nešto i uradi, osim putovanja, susreta,razgovora, intervjua, ručkova, pičkimaterina, zabrinutosti , jer, itekako ima šta da uradi !!
Sve je to super, ali do kad cemo traziti od nekog da rijesava nase probleme? Pisem kao neko ko podrzava opoziciju i Trojku. Zasto se opozicija ne organizuje i ne napravi proteste i u Banjoj Luci, i u Sarajevu i u Mostaru? Vi ste ti koji se trebate nametnuti kao vodje gradjanskog neposluha, izborima bi se svasta moglo rijesiti da smo mi normalna, demokratska zemlja. Glasove koje ne ukradu, SDA/HDZ/SNSD banditi dobiju ucjenama.
KONAKOVIĆU OVO TE NE VADI ZA IZDAJU, DAVAO SI HDZ-U ELEKTORSKO GLASANJE A ZAUZVRST NISI TRAŽIO NIŠTA. BIO SI TO SPREMAN POTPISATI ČAK PRIJE I OD ŠĆEPE! I DALJE SI REZERVNI IGRAČ HDZ-A!
KONAKOVIĆU OVO NIJE DOVOLJNO ZA IZDAJU, DSTI HDZ-U ELEKTORSKO GLASANJE ZAUZVRST NIŠTA, KOJU SI BIO SPREMAN POTPISATI ČAK PRIJE I OD ŠĆEPE! I DALJE SI REZERVNI IGRAČ HDZ-A!
Bravo klix, sarajevska. to im je krajnji domet. prodavanje magle fgr sirotinji
Tri peksina beskorisna.
Jel jos se moraju prati ruke u izolaciji sam neznam kaj se dogaja
„Ovo je pitanje neustavnih aktivnosti vlasti RS. One moraju odmah poništiti ovaj zakon. Ukoliko zakon ne bude povučen, morat će snositi odgovornost zbog svih posljedica. Građani RS zaslužuju dobru upravu i odgovorne političare koji će raditi u skladu sa vladavinom prava,“ rekao je visoki predstavnik. E sad kreni...1......2....3...
Biće bolje uskoro, rusija propada a sa njom i rusofili Republike šumske
Imate muslimanska imena, pa se ne pikate. Da se zovete Marko, Stjepan, Branko druga bi prica bila. Nazalost, tako je - predrasude. Evo svi se digli zbog Ukrajine, a Bosnu pustili da je Srbi razvaljuju godinama.