Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahaha uzeli im 5 6 paketica trave ahahaha pa vi ste smijurija. Kako vas nije stid. Tone kokaina i spida u sarajevu se posmrce za mjesec a ono fata paketice trave!!! samo da skrenu paznju sa toliko ubistava. Zamisli da si policajac ili inspektor u BiH. Koja sramota, sramote sebe, familiju, ja svoje djete ne bi mogao u oci pogledat
Da mi je vidjet policajca u Sarajevu ispred direkcije cesta federacije kako pise kaznu onim vozilima parkiranim na trotoaru do samih objekata. 20 godina zmirite na ocigledan svskodnevni prekrsaj uhljeba a 50 metara dalje je parking na Skenderiji
TIJELO IZ MILJACKE??? IME? RAZLOG???
Rođen u Alžiru. Otkad je to u Alžiru, Maroku itd... rat pa nemaju svoje dokumente. Ne shvatam pojedine komentare. Do jučer su tražili da se nešto uradi povodom migranata. Imamo dovoljno naših kriminalaca, ne trebaju nam još i uvozni.
Mislim da će mi manje nauditi taj sa 10 paketića trave nego neko tko je već odavno poznat policiji i još nosi pištolj sa sobom. Ali ne znam opet može me i taj sa paketićem trave po glavi kucnut, nikad se ne zna.
Odlicna akcija MUP-a!!! Nasli kod 500 migranata paket šilje!
Moj brate sve im dojavljeno i fol akcija 100 policajaca KRTICE SU CUDO.VISE BI ZAPLJENILI DA SU NA GLAVNOJ ZAUSTAVLJALI...
Komplet MUP KS u akciji, stotine pretresenih i na kraju jedan uhapsen radi par paketica trave. Pa to mogu naci kod pola konobara u sarajevskim kaficima.
Ako znate iz koje je države, mogli ste ga davno deportovati.
Nikad losija struktura sefova u Mup-u Katica veze nema s vezom.Citav grad zna ko su klosari reketasi dileri i sl.znaci ako zele mogu ih svaki dsn pretresati preventivno i vrsiti presing
Pa više ja narkotika popijem mjesečno za leđa što me bole, nego cjelokupna zapljena u njihovoj opsežnoj akciji.
poloziti racun koliko je ovo kostalo?
Mater klixu i Ćustendilu i cijelom njegovom siptarskom coporu,sto ste zakljucali komentare
a što ne napišete da ste našli automatsku pušku
Lažeš fašisto. Jedva bi čekali da tako nešto nađu jer im je ovako propala preskupa akcija. Lažeš.
Sve je to do naroda, sutimo i trpimo. Djeca nam ginu mi nista ne poduzimamo, nazalost nece nam biti bolje!
Nek ih redovno pretresaju. Prije su nalazili noževe, spid, heroin i svašta nešta. Ne treba pustiti da se nešta desi pa da se reaguje.
Stotine policajaca uhapsile jednu osobu 😂😂
"Sarajevska policija objavila detalje VELIKE akcije u migrantskom kampu u Blažuju" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Samo da pitam jel' vas STID ?!!!! Pa jarane dal' je ovo REALNO ?!!!!!