Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj majko gdje naše pare idu. Daj narodu zabave i kiča i uništavaj vodoprivredu i dalje
ČEstitam na obavjesti, jer jučer je u Bugojnu pucalo nadam se da je vatromet , usro sam se živ
Zavod za vodoprivredu Sarajevo organizuje vatromet i doslovno spaljuje nase novce na potpuno bespotreban nacin proslave. BRAVO!
Ako ove nije stid da ista slave a tek vatromet ? Uzas
Direktor Zavoda za voprivredu d.d. Sarajevo je jedan bahti seljak po imenu Vedran Siladjžić. Vedran je po struci kako on kaže MANAGER i doveden je iz COCA COLA-e da bi prodao zgradu Vodoprivrede u ul. Hamdije Čemerlića kojiu je do pola prodao Agenciji za vodno područje rijeke Save koja je ujedno 42% dioničar zavoda.
Vedran pod zaštitom Sejada Delića direktora Agencije, i Ministra PViŠ federacije Šemsudina Dedića i svim silama nastoji da uništi Zavod i da ga ugasi kao druga dionicka društva u Federaciji npr. Hidrogradnju, FDS i sl. subjekte.Ovo je samo još jedan čin trošenja para malih dioničara Zavoda.
veterinarski zavod i zavod za javno zdravstvo na aparatima
OK ovaj u 21:30, ali koji je fazon vatromet u ponoć običnim radnim danima, kako nas neko često počasti?
Nepotrebno uznemiravanje!💤
Kad ,,Rad,, bude slavio, ispaljivat će konfete. Grad ne bi bio prljaviji nego sad.
Proslavljaju što nas ograđuju ko Palestince...
Jesam li ovo dobro procitao i razumio ? Vodoprivreda organizuje vatromet ? Od Državnih para , a citav sistem kompletan opskrbe vodom u 3 PM otisao od starih cijevi , smeca po rijekama , nafte , ulja , hemija pluta po povrsini rijeka , a neka neka se slavi to je bitno.Kako ce ovi u Bihacu , Tuzli , Mostaru , B.L vidjeti vatromet.Buđetska stoka.
Pa jel primjereno fa se naše parr ovako spaljuju
Hljeba i igara ,ode 200 milja maraka bezveze,a narod gladuje
jel to bakir slavi nametanje zakona
I ovo slavimo uz vatromet Mi smo monstrumi koje treba patiti
Ima li iko pameti u ovoj drzavi.. Jos samo da organizuju vatromet za povecanje cijene plina i hrane.. Radujmo se narode!
Treba to proslaviti uz casu hladne vode, al prvo pusti da malo otekne....