Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dzeparosi im dadnu cvaju a oni zatvore oci.
Jaki ste na pričama, prejaki.
Ako se djeparos pocne derati i vrijedjati policajca, po novom zakonu, policajac mu se mora izvinuti i zamoliti da vise ne djepari po gradu
znas da je sistem otisao u .urac kad ti policajac koji je obučen i plačen da radi na zastiti građana dijeli besplatne savjete tipa "pusti ga ni mi mu nemozemo nista"..jeli to vakat dosao da se samoorganizujemo pojedinacno i uzimamo pravdu u svoje ruke???
a s nadrogiranim migrantima obracun, to cemo cekati jos koju godinu jel?
Odlučniji? Ono, sad će, umjesto što su im dozvoljavali da rade šta žele, malo prekontrolisati i sutra su opet na ulici? Šta ćemo sa migrantskim ološem kojeg je sve više na ulicama propalog grada? Oni ovaj grad čine još većom rupetinom
"Kreće u obračun", sta ste radili do sada!!!
Bas se pitam sta je do sada cekala?
Kod City pub-a ima grupa roma. Kradu novcanike u bašti a onda frajer sa gorice na Fb nađe vlasnike i uzme nagradu za nađeni novcanik.
Oho vam se dzeparosi :) Ja smijurije hej, cuj krecu u obracun. Pa bilo bi me stid to reci.
Ovo po meni ispade Sarajevska policija napokon odlučila da nesto radi, super vijest.
godinama su krali jedni i isti i taman kad skontao po glavi koji su to oni se skloniše onda dođoše Romi i to neke cure ,e oni su najgori na tom lopovluku.Ali policija vjerujem čvrsto poznaje svaku.Jednostavno neka rade svoj posao.
Ključne riječi: Ministar Najavio
Potrora džeparošima i predlažem da se osnjuju udruga i sindikat džeparoša. Neka plate poreze i doprinose i pustite ljude na miru.
A šta su do sad radili?
Bili su malo manje odlucniji..
O javlja se Tegeltijina desna ruka, glavom i bradom Katica. Oni će sve nešto jače, brže , bolje a nikad gore u Sarajevu. Što bi rekao Srđan Mandić. IDEMO DALJE!!🖐️ 😅😅😅😅😅