Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam šta je ovdje čudno, najveći lopov i prevarant u gradu Ibro vas izradio, ko god je njemu vjerovao dobro je izgorio po glavi. Lik je mutniji od Miljacke i pola SDA-ovog kadra. Sami ste se zahebali prihvativši to gofno od čovjeka u koaliciju.
Ibro je bitan samo u starom gradu.
Bravo iskoristio ih dobio svoju fotelju i sad je opet miran 4 godine tako je iskoristio i sbb pravi diktator
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo izjava Četvorka sada ima 18 gradskih vijećnika, a za izbor gradonačelnika potrebna je većina od 15 vijećnika. SDA ima četiri vijećnika, Demokratska fronta, BOSS, SZG i USD po jednog. Spahić i Srdić će biti samostalni vijećnici. Kvrc.. Nije vam Hađiibajric kriv.. Izradi li vas Vasi vijećnici trojke zbog Keminog sina i nepotizam NiPa i vaš Irfan Čengić SDP.. Kemin sin i odmah na buđet i platu šetala.. Dinokio isti ste vi.... Samo daj moje i svoje...
Narod je pokazao i dokazao da ne prasta izdaje poput ovih od Ibrahima ! Mene bi bilo stid proci ovim gradom iskreno !
I bez tužbe neki će na sud kada budu pred narodom.
Hahahaha.Jel opet nasa stranka susdrzana bila.Ja odrona
Prodali su Srebrenicu Srbima i Dodiku preko Bege Bektica, jer je Niksic optuzio Bakira da mu on sastavlja jedinstcene liste. U Vladi TK dali ministarsko mjesto HDZ-u koji nema nijednog zastupnika u Skupstini TK samo da bi bili protiv SDA. Novi Travnik su ispoducili HDZ-u, jer je NiP podmetnuo svog covjeka, drugog Bosnjaka da podijeli Bosnjake. Mostar su isporucili Covicu i HDZ-u nevazecim glasovima Irme i Boske. Od Sestorke spali na Cetvorku pa sad na Trojku. Bosnjaci kaznite ove ublehe
Ništa novo i glup i realan komentar. Mala bara puno krokodila. Petljaju svi na svim nivoima i Jbs ih se za sljedeće izbore. Daj sad i odmah. Al žalosno je da nisu svjesni otjerati će sav normalan svijet i osjeća granu na kojom svi sjedimo. Tuga.
To znači da će bit da ništa neće bit od onoga što se mislilo da će bit
Oduzimanje do 6 Prvi razred osnovna skole
A PETAK 13 TEK JE U KOLOVOZU 2021
U jbt., iz keca u dvicu....
Koja je zajednička ideja koja veže heterogenu četvorku? nije valjda samo SDA
Sve je ovo SDA kriva...🤭
Kažem ja prijateljma evo kunem da Hadžibajric samo koristi Četvorku da bi pobijedio i da ce ih zeznuti na kraju i tako se i desi to je stari pokvarenjak,kurvar,milione je zaradio,pogoduje samo svojim bližim i naravno prijateljima propalim kriminalcima.Posjeduje 2 pudlice koje se otimaju ali ih na kraju novcem smiri a to su umiljati Denis Stojnic i uvlakac u pakš Vedran Dodik.
Šta čeka ova BJEDA od naroda , samo sto vam još krv ne vade pa unovče.
Ja ne mogu povezati gosp. Bogičevića sa ovim luzerima koji sebe zovu vlast u KS. Zar jedan takav čovjek, ljudska gromada , uopšte može sebi dozvoliti da sa ovim bezveznjacima ima bilo kakvu vezu. Da ga više ne valjaju po blatu, treba odmah odustati, jer ono nisu njegov nivo, nakav Forto, Dino, Nerko i društvo neznalica.
Sad ne valja ni Hadžibajrić. Pa lopovsku vam prosrpsku nabijem. Kad je čovjek vidio da Mtel umjesto BH Telecom uzimate za partnera čovjek vidio koliko je sati. Pa ima čovjek izgrađen koliki toliki prag tolerancije spram izdaje države.
Ne mogu da vjerujem da je sada i MTEL na Budžetu Kantona Sarajevo! To vam je dosad najveći uspjeh.