Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za RUmenka Efendića: Kako je vila 2004 ( takve nazive nose objekti) iako postoji regulacioni plan od 1985 se uspjela izgraditi na trasi obilaznice, koja je pravljena radi naselja DObrinja i ko je taj SDA gazija pridošao 2004 I NIKO MU NE MOŽE NIŠTA ?
mudzahedini iz sda vladaju Sarajevom SMRT SDA
Bice mu lijepo sad pokraj transverzale direktno ubrizgavanje izduvnih u dnevni boravak ima da mu se zivot produzi za 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odgovrna osoba za ovaj slučaj ima ime i prezime, a zove se Aziz Ivazović.
nije iz sda sigurno
---- novi rok sredina Decembra Opalio je naa i prvi demokratski premijer RBIH Mehmed Čengić rok POČETAK PRAVNE DRŽAVE U PONEDELJAK !! JOŠ Davne 1991 ! ISTA STRANKA ISTA OBEĆANJA. KOJEG BA DECEMBRA, d ami dotle ne pređemo na ŠERIJATSKi KALENDAR !??
Jednog ljeta u decembru kad je bila hladna zim aaaa
biće pomjereno do pred izbore. da nas iznenade. .
Sve što su seljoberi bespravno izgradili na trasi, koja je bila označena i započeta iznad doma zdravlja, je trebalo bezmilosno srušiti i sravniti sa zemljom. Domaće izdajnike koji su dozvolili naknadnu legalizaciju treba pozatvarati. Trasa će nekako profuncionisati ali slijede nesnosne gužve i ogroman problem uključivanja na ulicu Kurta Sch. kod aerodroma. To će biti novo usko grlo sa nepreglednim kolonama. Potrošimo milione, ne rješimo ništa.
Spavas li mirno japanski narode
Bitno je da su se izbori uzeli a imovinsko-pravni odnosi će se rješavati nakon 03.oktobra . Isplatiće se " problematični " sugrađanin , nije sporno, samo što na vrijeme nije bio meHak da mu se otme parče zemlje za siću. Smekšaće se on, smekšaće , ima SDA metode za to . U cijeloj priči najbitnije je da su glasači nasjeli na rudu , primajući se na priču kako se sve radi profesionalno, savjesno , pošteno i u roku.
@REFORMATOR vlasnik kuce je sdp podanik, kome je damir i ekipa dozvolila gradnju, prosirenje
pošto li je stan u ovoj zgradi na slici 3?
@VisokiPredstavnik1 1600km... Samoniskreno gradnja nula boba, stolarija kinez, sve je nekako sjano usminkano na foeu ugradjeno.. Komaije seljadija, nemas parkinga,
seljačina kučerinu natakario pa sad ucjenjuje i izvlači pare samo mu je trebalo seljačku kuću rasuturiti ujutro rano bagerima i nastaviti posao smeće seljačko ucjenjuje državu svojim seljačkim kabadahijskim ponašanjem
Vratite sve kako je bilo .
sve su ovo banditi od opštinara, do izvođača.eksproprijacija izvršena davno i zabranjena gradnja, a onda je na valast došla najveća nesreća ovog naroda SDA, koja je uz pomoć najvećeg govnara Zlatka Petrovića, legazlizovala sve bespravno izgrađene objekte, i zato sada od urbanog nastaje hotično sjebano seljačko naselje, gdje saobraćajnice vijugaju kao da je kameno doba. od olimpijskog grada nastaje najveće SELO u BiH. URBANISTI, ARHITEKTI; GRAĐEVINCI STIDITE SE
Mislim da kasni i pocetak radova na kruznom toku u Buljakovu.
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
Ako je neko kopao oci u ovom i prijasnjim ratovima to su bili srbi, ne vidim razlog zasto nekom trebaju srpske oci ?
Čudi me da prvo nisu riješeni imovinsko - pravni odnosi, pa tek onda gradnja!?Gdje je ovdje državni interes, odnosno kako pojedinac može blokirati cijelu izgradnju? Nema toga!
@IbroSpahicReBorn vlasnik stalno povecava cijenu, peicalo se trazi milion za iswljenje, onaj pored je dobio oko 300iljada maraka
@provucikarticu Nema tu cjenkanja, ponudis mu zadnju cijenu, ako hoće hoće, ako neće ruši! Državni interes, pa me može npr. moja kuća i ja zaustaviti cijeli autoput?!Da se zadnja ponuda, ako neće policija dolazi i pritvoi gazdu, dok bageri ravnaju! Tako je i u HR bilo slučajeva!!Vjerojatno je član SDA ili ima nekog da ga štiti!?
Ljudi, gdje je ograda ovdje, tj bankina? Jel' iko od kontrolora skonto kako se lako moze izletjeti ovdje????