Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa upravo ste mene diskriminirali ..Bošnjak sam 100% i ne uvlačim se nikome u pakšu!!!Nikada nisam bio pognut niti želim a bujrum ostali ...Mene je jednom zmija ujela i neće viši iz iste rupe...🇧🇦⚜️♥️
Tako i treba, daj Bože da je više takvih.
Lahko ke u Sarajevu promovosati nultu diskriminaciju..hab malo do Srebrnice Visegrada Rogatice Foce itd
🇧🇦❤️⚜️
jos kad naucimo pravilno postaviti drzavnu zastavu
Skake ljiljane Londrc ublehu Takvi su im i mandati
FGR grize prste od muke.
Kakva ba ubleha vise.?? Kome i sta da se mi prilagodjavamo?
Svaka vijest na svim svjetskim medijima i portalima bi trebala biti vezana za kako da uništimi sataniste i cioniste koji nas drze u šaci.Kada njih uništimo imamo raj na zemlji.Onda nema potrebe za ovakvim stvarima.Mi smo svi brača i sestre samo nas satanisti i cionisti drže ovakvim kakvi smo sada.
Još ako ste zastavu okrenuli kako treba,kod vječne vatre
Bravo