Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga sturno nakon 19 godina
NESO NESO PO KURCU ME CESO
grdoje jes da si svrbin al dobra ti je ta hehe
komentar
Komentar
nista, dok citam sve ovo potok suza mi se kotrlja niz obraze! ovom prilikom bih samo da izrazim iskrenu zalost, bol i tugu za leptirom! njega nazalost nista vise nece povratiti a svojoj prijateljici Emini zelim da porucim da cu u ovoj, neizmjerno tuznoj i bolnoj situaciji biti uz nju.
Jesi bio uz nju?
kupujem top po mogucnosti 150 milimetara i jako mnogo municije...
BOSKO NAPU SI SE CUNE JEBO TI BEOGRADJANI MAMU
VAS BOSANCE TREBA JEBAT A NE UBIJAT KAD VAS RAT NE NAUCI PAMETI DA VAM JE BOLJI SVAKI MUSLIMAN OD CETNIKA I USTASA /SVOJ DOVEDE DO PROVALIJE AL TE U NJU NEDA/ A VI NARAVNO NE SVI I DALJE SA NEPRIJATELJEM .
Sarajevo - X, ili uvedite moderatora za komentare ili ukinite komentare u cijelosti. kad procitam ove idiotizme nazovi komentatora pa i ovaj ubica postane skoro normalan ako ga je iznjedrilo isto drustvo u kome obitavaju ovoliki komentatori moroni. ugledajte se recimo na b92 site i kako oni regulisu komentare. zar beogradjani bas u svemu moraju biti ispred nas.
ovaj isti s onih obn-a likova psihopata mrtvi ehehe jes smijeshan
Ono sto u ovom slucaju najvise cudi je koncentracija debila na ovom web sajtu.
Miran brnja knozi.Saznacemo ko si.
Eto sta su nam uradili - uspjeli su u svemu - idiot rokne dvojicu normalnih ljudi na pravdi Boga (nije obracun na kakve smo vec svi oguglali) - i svi se napale na nacionalistickoj osnovi. Budale, tako nam skrecu paznju uvijek, sa svega. Ubaci glupu kosku i zataskaces sta se desava - jednostavno, ali kod nas redovno pali. Ovakve skotove treba prvo namuciti i tek ga onda ubit, da umre u najstrasnijim mukama.
CELIK < SLOBODA 1 - 0
NA ISTOKU STOJIMO NIKOG SE NE BOJIMO CELIKA MI VOLIMO ZA NJEGA ROBIJAMO. GAZI GAZI PITARE PITARE