Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUVAJTE ŠINE, JAKO PUNO EMOCIJA JE TRAMVAJ ISKAZAO OVDJE.
Poskupilo zeljezo, nema se za nove šine he he he
Jesu li nam i za ovo krivi Dodik i Čović? Tako nas je SDA srozala i ponizila kao narod pa to je nevjerovatno.
Bgm uš'o pod ručnom hahah
Grasshoppers
Đaba sto je sve novo,opet iskace...
Uvest fijakere u pripravnost
Kao zeko hop hop hop
I kažu nemojte ih pod stečaj
Ponuda hitnog zajma od gospodina Roberta Kennetha... Imate li problema da dobijete zajam za obrtna sredstva od lokalnih banaka i drugih finansijskih institucija? Ova usluga služi za pružanje finansijske podrške pojedincima, poslovnim ljudima i ženama u biznisu. Ako ste zainteresovani, kontaktirajte kreditnu kompaniju ROBERTO KENNETH sada putem e-pošte: Kompanija Email: [email protected] WhatsApp: +1(313)636-6776
Umjesto "kazali" uvijek je prikladnije napisati "rekli". "Kazali" se ne koristi u pravopisu nego u mahalskom govoru. Sprski (bosnjacki, hrvatski, montenigranski) peti razred osnovne.
18 minusa a ni jedan demant = 18 nepismenih (uključujući i novinare sa klixa) kojima je uvrijedjen ego ali ne znaju šta bi mogli tu dodati a da ne ispadnu neznalice.
Događa se svašta
Je li to na tom mjestu, Histog Muzeja, Zrmaljskog Muzeja, historijske Tehničke Škole, nema ništa drufo prepoznatljivo, nego da novinar napiše da se nešto desilo kpd američke ambasade?
Od prevelike brzine sigurno
Zna li ko jel FORTO na skijanju, seta carsijim ili vodi ovaj kanton koji na granici propadanja????
Sine stare ko prvi tramvaj sto je prosao Sarajevom
steta sto tramvaji iskacu
A ja rugla na slikama. Sto malo ne uredite te sine i asfalt taj