Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo nikad nece biti Сарајево!!!!
Bilo gdje da krenem o tebi sanjam putevi me svi tebe vode cekam s nekom ceznjom na svijetla tvoja SARAJEVO LJUBAVI MOJA
bas se cudim,ovakva tema a srbdrina se ne javlja..da nije krepo inshallah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevska raja, dok gradovi Bosnom gore daleko ste viiii, Sarajevo ostavili! Sretan rođendan. vjerni i odani građani ti žele!
Cestitke
www.rodjendanskecestitke.org
eto dragi,voljeni i jedini grade nakon svega sto je proslo pogledaj sta prave od tebe-kasabu,prepunu nekog primitivizma i divljackog ponasanja od kojeg u sjeni ostaje tvoj jedinstveni duh,neka tvoja djeca su te ostavila i otisla negdje daleko a neki su tu,rasli zajedno sa tobom i spremni zivjeti za tebe-i samo zbog toga ne daj se grade jedina ljubavi,bori se svojim vedrim duhom za one prave sarajlije koje si ti odgojio onako kako treba.iako sandzaklije od tebe prave kasabu i unistavaju te u svakom smislu te rijeci,molim te ne padaj pod tu silu i bori se! opsiran i mozda bespotreban post ali samo da se zna da ce svi dislajkovi i prijava komentara bit samo od onih koje istina boli,zato bujrum i vozdra
U Sarajevo je u Drgom svjetskom ratu stradalo 10000 ljudi uglavnom Židova,Srba i antifašista.
Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti nećemo!
Nauk; ne pokušavaj više podići ruku na Sarajevo, ako neznaš, neumiješ i od toga te strah. Sarajevo kažnjava takve! Srećno Sarajevu još dvije hiljade godina!
Nije rođendan... Nije rođendan...Al' eto...
Moj grad i ja danas slavimo rođendan !!!
Sarajevo..happy B-Day
Livo,vajću,nibra Sarajevo !
Zajedno smo rasli grade, ja i ti isto, plavo nebo poklonilo nam stih ispod Trebevica sanjali smo sne ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti Ti si bio velik a rodio se ja s' Igmana uz osmijeh slao si mi san djecak koji raste zavolio te tad ostao je ovdje vezan, za svoj grad Ref. Bilo gdje da krenem o tebi sanjam putevi me svi tebi vode cekam s' nekom ceznjom na svijetla tvoja Sarajevo ljubavi moja Pjesme svoje imas i ja ih pjevam zelim da ti kazem sta sanjam radosti su moje i sreca tvoja Sarajevo ljubavi moja Kada prodju zime i dodje lijepi Maj djevojke su ljepse ljubavi im daj Setaliste tamno uzdasima zri neke oci plave neke rijeci njezne Sad je djecak covjek a zima pokri' brijeg park i kosa bijeli al' otici ce snijeg Proljece i mladost ispunit' ce tad Sarajevo moje jedini moj grad Ref. Sarajevo, ljubavi moja
Današnji dan je veliki praznik za Sarajevo, jer su ga partizani prije 70 godina oslobodili od stranih okupatora i domaćih izdajnika. Danas, Sarajevo nije slobodno jer nije pobijeđen unutrašnji agresor na ovaj grad.
Muslimani su narod koji se borio protiv okupatora. Muslimani su bili antifašisti i kao partizani oslobodili Sarajevo.
aj ne pričaj čija je bila handžar divizija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad zaboraviti nikad oprostiti 1992 - 1995!
šta bi ti da se mrzimo dovijeka , a svi mo mi Slaveni
SARAJEVU JE MOŽDA SRETAN ROĐENDAN ALI NARODU KOJI ŽIVI U SARAJEVU SVAKI DAN JE NESRETAN PA I OVAJ ROĐENDANSKI. IZETBEGOVIĆU I OSTALI, STIDITE SE. IMATE OBRAZA IGDJE SE POJAVITI, JA PENZIONER NEMAM ŠTA DA JEDEM. JUTROS JAVLJAJU DA ĆE MI OVU MOJU ZARAĐENU BIJEDNU PENZI8JU (40 GODINA) POČETI ISPLAĆIVATI TEK U SRIJEDU DAKLE 8 DANA ZAKAŠNJENJA. NEMAM JA MILIJARDE KAO VI, SIT GLADNU NE VJERUJE. KADA VAS VIDIM NA TV GASIM GA JER MI JE MUKA OD VAS I VAŠIH UBLEHA. VIŠE NE VOLIM NI MOJU VJERU NI MOJU ZEMLJU NI MOJU VLAST NE VOLIM NI ŽIVOT. HRONIČNO NEMAM I HRONIČO SAM GLADNA I DO ČEGA MENI MOŽE BITI. LIJEŽEM U BIJEDI I BUDIM SE U ISTOJ, I SVAKI DAN MI JE SVE GORE I GORE. DA LI TO VAMA BOGATAŠI MOŽE DOĆI DO MOZGA. AKO NISTE U STANJIU NIŠTA POPRAVITI ŠTA SE HVATATE U KOLO KADA NE ZNATE DA IZGRADE. DAJTE OSTAVKE, POŠTENIJE JE NEGO ŠTO KAO VJERUJETE U BOGA, DAKLE LAŽETE GE, NAMA PROSIPATE UBLEHE A SAMO VI DOBRO ŽIVITE. PEMNZIONERI HAJDE DA SE ORGANIZUJEMO I NA CESTU-TU I DA UMREMO.
Istina je da je 6-ti april dan koji je usko vezan za historiju Sarajeva,pogotovo u zadnjih 100 godina.Medjutim to nije RODJENDAN Sarajeva. Sarajevo je mnogo starije nego sto su ovi novinari sa klixa dokucili unazad u historiju...