Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bude otvorena knjiga zalosti za djecu Sirije, Libije, Afganistana, Somalije, Iraka i drugih zemalja koje su svaki dan pod terorom, onda cu da se upisem u njihovu knjigu zalosti pa onda tek u ostale!!!
Kome podrske jel Salmanu:))
Upućujem najiskrenije saučešće porodicama žrtava, mi u Sarajevu odlično znamo šta znači kada ti divljaci ubijaju nedužne civile po gradu. Naš grad je pun spomenika žrtvama takvih divljaka iz 1990-ih godina. Nećemo ih imenovati, ionako je sve zabilježeno u presudama, knjigama, filmovima... Ti "naši" divljaci i ISIL su potpuno iste tvorevine, nastale okupacijom nezavisnih država i masovnim zločinima, progonima, pljačkom.
@laser008 Mi smo sva zlodjela naših POJEDINACA procesuirali, a vi najteža zlodjela u historiji koja ste SISTEMSKI pripremali i počinili nikad nećete oprati. Ne bi bio Srbin da me suhim zlatom plaćaju, bilo bi me stid pred Bogom.
Dje ce bosnje potpisat kad oni nw vjeruju u te masonske zavjere
Teebali ste misliti na moguce napade kada ste ubijali civile po siriji i iraku kao da igrate igrica i kao da oni nisu ljudi... Sad se to samo vraca... i na zalost tesko da ce ikad prestati, jer se to vrti u krug..
Koja je svrha knjige žalosti? Ko je čita? Zašto se upisuju? Nikad mi nije bilo jasno.
Solidarnost
@vxvy Znači ko se ne upiše u knjigu žalosti, on podržava terorizam. Logic level = bošnjo.
Meni nije žao