Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko je isarao tek ispjeskaren zid korita miljacke ispod vijecnice. moze li iko zaustavit te antitalente za grafite da ne vandalizuju staru jezgru grada?
Novouradjenu fasadu zgrade Sindikata kod Skenderije neko isarao crvenim sprejom.
Ti antitalenti su iskreno rečeno, poprilično pokvareni momci i cure. Imao sam verbalni konflikt sa njima i mogu reći da u njima ima nesto pokvareno i zlobno. To je i jedini razlog šaranja. Jednostavno, jedan dio ljudskog roda je kvaran otpad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rat prezivjelo ali papka nije moglo.
Puno je seljadije i šošona u Sarajevu
Ko se sve sjatio da zivi na ovoj Dobrinji,dobro ista stoji uspravno...
Valjao vam je radovan, grada nebi vidjeli s... S..čka
Raspala kasabetina
Došao seljak iz šume negdje pa sad glumi najvećeg građanina i gospodu. Mora trovati prirodu i posjeći stablo kod zgrade da dokaže kako nije seljak. Dođi ljudino u Njemačku ili Švicu pa ovo uradi.
Kazne kazne kazne a ne mito za 500KM kupis drzavnog sluzbenika
Ptice nisu stvarne
Nema kamere nigdje...
Narodnjaci su preuzeli stvar, znaju sistem i stvaraju dar-mar... a ovi ostali, ako nisu ved davno pobjegli, u dubokoj su ilegali
Kod nas nikada nitko nista ne cuje, niti vidi. Svi stanari prizemnih stanova na Dobrinji, hladno privatizirali zelene povrsine ispred njih, napravili garaze, skladista, vrtove, pa onda jos uzimaju sebi za pravo da kazu da im neko drvo u (btw izvan onoga dto su zaposjeli) smeta jer pravi sjenu, ptice seru, ili nesto slicno. Kad opanak na asfalt dodje, cemu se nadati.
Ko prima novac za bilbord taj je nalogodavaca. Veoma jednostavna računica.
Pa kad se ne samospalise radi pumpe, a sada ti isti ekologzi ne cuse ko obori drvo. Tcttctc
Nema nama pomoci, ruralno i zadrto u BiH ostalo. Pametno otislo. Ovo malo normalnog sa ovim krkanima a i ovim majstorima grafita koji su dno sljama u gradu tesko i mucno dalje.
Ako ima zgrada i nekome zaklanjalo pogled, tu tražite pametnjakovoća
I stablo sačuvati ne znate ,a državu da sačuvate