Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To riješi malo vjetra ali glavnu zagađenost drogom i kriminalom više ne riješi ni Tito koliko su ovi dritani to zapustili.
SDA
Oni stari Dritani su bili subhanAllah po nas
Rješenje je da stave na nebodere i zgrade ventilatore kao u tunelu i da se pale na određenoj mjeri zagađenja i u istom smjeru. To sam napisao do sad 10 puta. Samo kako da stave oni ne mogu da stave grad pod video nadzor koji košta 5-10 hiljada a da ulože milion dva za ventilaciju, ali za paradu sotona odma ima para.
h8er_ Vi gejevi ste prirodno ograničeni i sa fabrićkom greškom. Ako ih staviš 50 na zgrade u jednoj liniji i smijeru moraju pomjerati zrak. Uzmi umanjen i isprobaj u prostoriji.
tako smo i mi u Londonu morali 1899te.. zajevano bogami
Iznenada, na lijevoj gornjoj strani (slika 4)sam u vidokrugu primjetio Neki objekat nepoznat koji je bio blještav Ustvari mjenjo je boju Ustvari bio je žut, zelenkaste boje Povremeno Onda sam iznenada, začudio sam se jer sam primjetio Da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okreće."Stvarno je nesto gore bez zajebancije"
Lijepo naše Sarajevo
A sta je to na nebu na slici 4? (gornji lijevi ugao)
Nek naprave prociscivac zraka i nece imati problema
Dusmani ga gadjali, a danas najljepsi !! 🇧🇦🇧🇦🩵💛🩶
a očišćen od srba i hrvata🔪☝
I ovo je zbog mene
Las šeher
Prelijepe slike !
Što bi bošnjo u pauzi između dvije Žuje rekao, "EllhamdulilAllan" 😍
Nemeres dihat
Nema ga ljepseg na dunjaluku. RAJVOSA❤️
Klix be like Sarajevo okovano smogom i maglom za tri dana Sarajevo prodisalo za par dana Sarajevo zagadjeno I tako do unedogled.. 😂
C’est beau 😍
seher
seher u poredjenju sa ausvicom,mathauzenom,trebelinkom itd