Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prave sarajlije nemaju nista protiv ovoga jer je sarajevo stotinama godina bilo multikulturalno i svi normalni ljudi imaju prostora da zive u njemu. Ovi koji pljuju po ovome su radikali, zatucane seljacine, nacionalisti i nista vise! Da su nekad malo prohodali svijetom nebi tako pricali
stotinama? lazes....prije komunizma sarajevo je bilo 99%muslimansko,kao i danas
Слажем се :) Само го сељак може да критикује ово. Хрвати и Срби се враћају у своје Сарајево. Што више оваквих вијести :)
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Jutros oko 10 na čaršiji vidim gosp Bandica gradonacelnika Zagreba kaze liku pored sebe vjerovatno neko iz njegove pratnje " Gdje ces bolan otići iz Sarajeva a da ne pojedemo ćevape pozuri da ih pojedwmo ima vremena neće jos misa :)
to onaj sto je za treci ,kako smije doci mater mu latinsku
Sarajevo će opet sjati, kad se iz njega očisti sav vehabijsko teroristički seljakluk koji se zadnjih godina u njega šljego.
Svaka cast za Bosnjake katolike...
Dajte molim vas s glupim komentarima, ja sam musliman rodjen u Sarajevu i ovo je lijep gest koji mi uopste ne smeta :D sta vise jedna pozitivna stvar za ovaj grad.
http://www.stop-avaz.com/
Rece puljic u govoru da mi je cestitao i reis kavazovic ,i poslao predstavnika iz
Ukazao se Milan Bandić ... :)
onaj ko ga slupa ide u dženet
svijetli li
A zašto se ne digne spomenik Grahamu Bamfordu koji se 93. godine zapalio u Engleskoj kako bi skrenuo pozornost na Sarajevo i Bosnu. Da njegova djeca znaju da mi to ovdje nismo zaboravili
pa kad je proglasen svetcom svemogucim pa mogao ga je sam sebi napravit da nam uspara koji marku
bistro bistro
'Ljudi, što to činite? I mi smo kao i vi smrtni ljudi, koji vam propovijedamo, da se od ovih ništavih stvari obratite k Bogu živome, koji je stvorio nebo i zemlju i more i sve, što je u njima.'“ (Djela 14,15)
"Pazite dobro! Onoga dana kada vam je Jahve, Bog vaš, govorio isred ognja na Horebu, niste vidjeli nikakva lika, da se ne biste pokvarili, te da ne biste pravili sebi kakva klesana lika, kipa muškog ili ženskog obličja ... ne daj se zavesti, da padneš pred njima i da im se pokloniš, jer ih Gospod, Bog tvoj, prepusti svima drugim narodima pod cijelim nebom." (PnZ 4,15-16.19)
po čemu je pravljenje kipova grijeh, ako druge religije kažu da to nije grijeh. zašto bi to što ti laprdaš bilo ispravno. majke ti drži svoje vjeru u svojoj kući a ne nameći drugima kako se trebaju ponašati jer na to nemaš pravo.
"Ne pravi sebi lika (kipa) ni obličja (slike) bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovjedi." (Izlazak 20,4-6)
Uzeli su svecenike i monahe svoje za bogove mimo Allaha,i sina Mejreminog,a nije im naredzeno,osim da samo jednom bogu ibadet cine.Nema boga osim Njega,Uzvisen neka je iznad onoga sto mu oni pridruzuju. prevod znacenja sure Et Tewbe,31 ajet
Treba de navikavati na razne kontradiktornosti koje dolaze iz Sarajeva. Stado luta, pa mu se svasta usput desava. Danas digose spomenik zlocincu kojeg je zlocinacka organizacija proglasila za sveca, a sutra ko zna sta im moze pasti na pamet. Gluposti nikad kraja.
Nisam musliman, ne smeta mi i ne cudi me.
Zločincu, koji je spašavao jevreje u Poljskoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SDA JE za MUSLIMANE BRAVOO!! SDA NIKAD NEBI OVAKO NESTO DOPUSTILI!! STA NJIH BRIGA ZA NAROD BOGA TI???
Pa bakir jedini bosnjak danas na onom skupu
http://www.stop-avaz.com/