Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka, samo gradite, idemo dalje
@Stanovnik planete bas se ovako radi, jedan radi a placa se njih 12
10 sjedi 1 radi. Uobicajena slika sa gradislista.
Treba staza i za rikse! Arapi vole da se vozaju u riksama. Mozete ih od Ilidze do Bascarsije sve uz Miljacku.
Treba nam vise ovakvih vijesti!
1 radi, a barem ih 9 odmara
zato cesta, auto svrsi 50 puta dok prodes
1 kopa, 5 ih u hladu
aj fino, mada se meni nekako cini da he to uvijek preplaćeno. 400KM po jednom dužnom metru
Npr. prva transferzala je po projektu bez biciklistilčke staze a onda će za 1-2 godine na istoj poloviti trotoare kao ''brinemo se za bicikliste''.
Malo je stupidno praviti nove bulevare i avenije bez biciklističkih staza ( prošle godine ona transferzala od Aerodroma do Mojmila cca 1.800 m) a onda kao praviti biciklističke staze smanjenjem trotoara. Valjda je tako lakše uzeti onih 10 % na lokalnoj/općinskoj razini.
Potrebniji je kružni tok na ovom mjestu.
Kako to da nije Lokom izvođač???...***
Pranje para! Svaka čast!
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
@fbUser1558354578 da si kakav čovjek, izašo bi iz "ormara" i priznao/la da voliš isti spol i bio/la sretan/a. gej je ok, ali bit debil nije. ne budi debil.
@fbUser1558354578 Oni su svugdje oko nas htjeo ti to ili ne. Imas ih sigurno i i familiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"...obilježavanje biciklističke staze sa pratećom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te postavljanje parkovskih klupa i korpi za otpatke. " Da vam ni slucajno nije palo na pa met klupe postavljati sa one strane gdje ce biti biciklisticki dio staze, kako su deb*li uradili kod Bosmalovog mosta uz Miljacku!!!