Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda je svima jasno da je Bosna vec davno postala samo jedan veliki poligon za obucavanje tupih Natovaca.Besplatno je isirce slatko.
U NAPAD!
Hraknider ga i za me jednom
Polsacu ti 100KM ako to ucinis
cuj ti ovo "SFOR se trudi da pomognu policiji i lokalnim vlastima" a u stvari oni rukovode cijelom potragom i ne daju nikome da se ukljuci. mater im jebem, hem veze nemaju sa ovim zanatom hem su napuhani i uobrazeni. majke mi, sutra odoh na aerodrom sarajevo i pljunucu prvog francuza iz one njihove armee d'air...
krajnje je vrijeme da neko da agenciji dobro ime :))
www.nina.ba
komentar
ostaje da se ispravi i to da Adnan Terzic nije premijer Federacije BiH. a, ostaje i pitanje kakva je to agencija NINA i ko pise ovako neuke tekstove.
A pogotovo ne Televiziju BiH???
Pa ljudi, mi nemamo Drugi program???
Ponavljam: Nije cista posla ljudi, da negrijesim dusu, ali ovo mi sve mirise na experimenat nato-a predvodjenih amerima. Jer u nasoj drzavi nisu nam dopustili, da nase sluzbe spasavanja, izadju na teren, kako bi njihove ekipe prija dosle do olupine i uklonile evantualne dokaze tog experimenta, kako materijalne tako i zive. Neko je vec spomenuo da je rep odvojen od ostatka aviona, sto samo potkrepljuje moju sumnju o gore navedenom.
100% je tacno da su za vrijeme leta ne kontrolnom tornju bili francuzi. Uzimajuci u obzir geografski polozaj i vremenske uslove,postavlja se pitanje "dali je avion trebao krenuti tim prilazom aerodromu"????? SFOR nije dozvolio ´pristup lokalnim spasilackim ekipama,vatrogascima,medicinskom osoblju,potrazi MUP-a ili vojske Federacije.....postavlja se pitanje zasto??????? Prije mjesec dana SFOR je organizovo akciju spasavanja u slucaju avionske nesrece na tim prostorima. Kako tvrde ocevici,da se cula jaka eksplozija na nebu. Pa se opet postavlja pitanje,zasto SVOR ne dozvoljava pristup mjestu pada??????
Pa jel ovaj SFOR na pripravničkom u BiH, imaju li oni ikakav uređaj, šatro vide u oko iračanima, a kod nas ne mogu da nađu avion na području od 100 km kvadratnih. Nebi bilo čudo ni da je sa tornja rukovodio pripravnik iz Francuske, da se dijete malo uči kad slijeće puno aviona na mali aerodrom u kratkom vremenu-simulacija ratnog avionskog napada, te mališa skrenu avion u brdo. Šteta za predsjednika, svi kažu krasan čovjek bio, čak i Šipci ga podržavali , a to je svjetsko čudo u ovim našim prostorima.