Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Virus nije mogao nestati preko noći!!!! Ili ga nije ni bilo pa smo se zaHebali ili je još tu pa ćemo ovakvim ponašanjem i popuštanjem dobro da se zaHebemo!!!! Ko je spreman da prihvati odgovornost? Ja još nisam, i još malo ću držati distancu! Zdravi bili! ;)
@archi_a naravno da ga nije ni bilo a nismo zajbani nego sjbani 😂😂😂😂
nikad mi nece biti jasno kakvo je uzivanje ovako sjest pored setalista i odmjeravat svakog ko prodje
Korona virus brate
idem! party !
-Eh kad bi se nakon predaha uz kaficu, svi mi prisjetili pravih vrijednosti, pa definirali onako sa distance smisao osnovnih prava, na zivot, rad i dom i da konacno lakat uz lakat, preuzmemo sudbinu u svoje ruke i ovu drzavu ucinimo po svojoj mjeri, jer je nasa..I konacno prestali kukat, i kriviti drugog.mozda bi shvatili da nam uzde na vratu ustvari ne postoje.
Danas punim plucima, sutra Fadilovim repiratorima!
Vidi niko ne nosi maske , cini mi se da ce nama taj drugi val doci prije zime
FUCZ ovim pokušava smiriti narod nakon svih afera, a kao rezultat ćemo dobiti drugu Italiju nažalost, jer se niko mjera ne pridržava...
kakvi smo mi kerovi...
Zato u Skandinaviji ne možeš vidjeti preko sedmice nikoga na ulici-svi rade! ;-)
Poskupilo gorivo 0,15km/ l? Svaka čast
Majke mi bolje se zivi nego u Minhenu, to bolan sve puno, sve obuceno po zadnjoj modi, to sve samsung 8, iPone ceneri, ja neznam kome je ovdije lose, po onome sto se vidi ama bas nikome
"Polako se život vraća..." a 30.000 ostalo bez posla, ovako ili onako, država dodatno zadužena - to je naš život - preživljavanje i plivanje među lopinama velikog kalibra.
"Ugostiteljskim objektima naloženo je da vrše temeljito čišćenje i dezinfekciju prostora te da osiguraju da se ne stvaraju gužve." Mnogi ni do sada to nisu radili kako treba, a kamoli temeljito. Dođe, mahne onom krpom dvaput ili ga moraš dozvati da očisti, a njemu k'o da si ga štocem opalio.
Znaci za dvije sedmice opet se sve zatvara i 24h policijski sat
Ovdje je dovoljan samo jedan sipljo da se stotine zaraze
smiju li inspekcije doci u centar Sa?? pitam za prijateljama cuj mene prijatelja gradskog vjecnika! mater vam onu lopovsku!!!!!!!!