Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 . godina i ništa . Ovo samo u Bosni postoji. Šteta mladog života
@Realnost1993 Vedran nije bio huligan, niti je u Listici pravio nerede. Ubio ga je kamenjarski srbin Knezovic ili Juric, to istraga treba da utvrdi. Ali jos vaznije je da se uhapsi onaj ko im je naredio da pucaju. A taj je u centrali HDZ-a.
"Horde zla'' su u polusatnom rušilačkom pohodu uništili sve poslovne prostore u sklopu stadiona Pecara te ostale objekte u blizini stadiona. Također, zapalili su i jedan policijski automobil, a na desetke drugih su uništili. Sarajevski huligani su na kućnom pragu nožem izboli Željka Zadru, a za taj čin još nitko nije odgovarao. I tada i sada se budale pravite!!!
Glasate za nacionalisticku mafiju koja ubija djecu. Ruka mu se osusila tko na izbornom listicu zaokruzi nacionaliste.
Žalosno je da je se ugasio jedan mlad život, nadalje na ovim slikama se vide 4 policajca (3+1) i desetine HZ koji napadaju te iste policajce..... Samo postavljam pitanje, kad je policija upotrijebila oružje? Kad su dolazili u Široki ili kad su počeli lomiti/razvaljivati prostor oko stadiona Pecare?
istina za heroje : Adis Šehović (1972-2018) Davor Vujinović (1975-2018) Njihova imena nitko ne pamti, zna se samo da su ubijena nekad dva policajca. A ovaj huligan se provlači svako malo kroz medije. Po čemu je njegov život bio vredniji od života njih dvojice
Ovdje je ubijstvo bilo opravdano.. kao u americi kad ti se upadne u privatan prostor imas pravo pucati... steta samo sto ih vise nisu pobili... drugi put ako Bog da
Samo vas citam danima vi ste bolesnici kakve komenatre pisete uzas cast izuzetcima
Ne opravdavam čin policajca ali kako bi vi reagirali na njegovom mjestu, stjerani na bezinsku pumpu bez dolaska pojačanja a bagra na vas bace baklje na benzinsku pumpu ne razmišljajući da svi u zrak zajedno mogu odletjeti. Pucaš u zrak bagra ne reagira. I što onda napraviti?
Krivca za smrt Vedrana tražite u svojim redovima, jer ste ga vi (HZ) odvele u smrt izazivajući nered i sukob s policijom od čijeg metka je i stradao
Vedran nije bio huligan, niti je u Listici pravio nerede. Ubio ga je kamenjarski srbin Knezovic ili Juric, to istraga treba da utvrdi. Ali jos vaznije je da se uhapsi onaj ko im je naredio da pucaju. A taj je u centrali HDZ-a.
Divljanje treba kazniti,ali iza ovoga teksta stoji samo mržnja prema Hrvatima i ništa više. E pa kad nam nista ništa u ratu mogli sa zločinačkom harmijom i mudžahedinskim hordama sad pokušavate ovako al ništa od toga. Mi smo tu od stoljeća sedmog i ostajemo zauvijek Hrvati,a ne kao vi koji mjenjate naciju,vjeru i opredjeljenje češće nego netko čarape ...
au jbt, sjecam se jutra nakon tog dana..
Vedrana je ubila policija !
I kako ide ta dupla kruna? 😂 Kmek, lijepite plakate.
Pravda za Vedrana!