Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kradljivci na Alipasinom, to isto ko da napises djeca u vrticu…
Sto se ne obnove fasade starih zgrada u Sarajevu i vrati mu se sjaj...jel to zakon nesto sprecava? Pa promjenite zakon..Sarajevo je prezivjelo rat i steta da se kultnim naseljima ne obnovi izgled.
Gotovi su, po novom ostrijem zakonu, ako ne vrate ukradene stvari, moraju platiti 13KM u roku 90 dana ako zele, i dobit ce uslovno 2 sata da ne smiju ukrasti hidrant u istom haustoru.
Ovo su srpski diverzanti ubačeni da kradu crijeva i aparate protivpožarne, poslje ovoga ide paljevina zgrade
Niti valja zakon niti se provodi i ono što valja. Treba to marisati i na prisilni rad, a u zatvor sa najgorim uslovima,a ne super uslove i lezi hljebu da te jedem. Od novog zatvora treba napraviti bolnicu za plućne ili radiološke bolesnike kao sanatorijum za oporavak, a ovu stoku u najgore, da više ne požele tu biti, a ovako namjerno urade djelo da prezime u zatvoru.
Niti valja zakon niti se provodi i ono što valja. Treba to marisati i na prisilni rad, a loše uslove u zatvoru, a ne super uslove i lezi hljebu da te jedem. Od novog zatvora treba napraviti bolnicu za plućne ili radiožoške bolesnike kao sanatorijum za oporavak, a ovu stoku u najgore da više ne požele tu biti, a ovako namjerno urade djelo da prezime u zatvoru.
Ovi nisu sa Alipašinog. vjerojatno im treba da zalijevaju pumpom negdje vrt ili su ukrali za nekoga
Samo serijat uvesti
ovi planiraju zapalit pa da se nema čime gasiti.
ja geliptera
Protivpožarno crijevo kradu, nekada su dobivali minimalno 5 godina zatvora, ugrožava živote i imovinu. Sva ova crijeva idu za navodnjavanje,
Ne treba nikoga čekati, već ako neko vidi alarmirati komšije da svi izlete i ubiju Boga u njima i da ih gole pobacaju u smeće. Olakšaće i policiji i tuzilastvu a i smanjit će broj provala u budućnosti.
Dobili bi veću kaznu od lopova, moj komšija uhvatio naveče lopova u kući i malo ga izmlatio, dobio kaznu a lopov slobodu
zato je šerijat dobar, ruke se fino odsjeku pa neće više nikad.
Što bi bošnjo rek'o nismo ukrali snašli sr
Al ovaj s kacketom pivu i cigaru ne pušta hahahaah
lizo razu nisam ali sam lizaruzua sreo licno jedne godine u p1 u minhenu, plesao na stolici visokoj olesen a ja i drug se pitali jesu li mu noge osigurane i zna li bayern za to.....
moze li malo pojasnjenje... Koliko kosta ovo crijevo?? Prodaju ga kao takvo nekom upravitelju ili...???
Možda mjenjaju crijeva i stavljaju kvalitetnija.