Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugo su je i držali
Sta je god ucinjeno netreba glupi klix objaviti lice zene. Nije kriva dok nije osudena. Ako se ispostavi da nije tako bilo kako klix pise i dalje zena nece moci voditi normalan zivot. Klix, vrhunac profesionalnog novinarstva. Samo trazi senzaciju.
Idem traziti azil u Ruandi !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
mogli ste joj i poso u telekomu dat!!!
Ako Cera budNe preCjednik ima da postavi hodzu iz Bukovice Gluhe za ministra i druge eselefije i bice kamenovanja ovakvih zena nemajki.
fuj, znaci neko me moze ubiti i braniti se sa slobode, jer sam nesto poput pacova jel? zasto joj je bebica bila kriva, mogla je ostaviti u dom ako se nije htjela brinuti o njoj, kakva kucka pogana
E jest vam sud u pm.. Djubradi jedna p... Se na sud I na takvu drzavu
Aferim domovino!!!. pa onda neko kaze da nema drzave. u ovoj zemlji samo posten covjek moze biti muriran i kaznjen . ova vijest mi je ,onako, uljepsala dan .. a ubici zelim dugu slobodu i da sto prije ubije jos nekoga . Bravo sudstvo,bravo institucije, ma bravo !!!!
Jesam li rekla???????????? ZNALA SAM!!!!!
Cirkus. Treba je na vješala.
Da li je moguce da su je pustili da se brani sa slobode!!??? LJUDI ONA JE UBICA STA CE ONA VANI????? Ode sve u pm.....
...MA JA ,UKINITE I ZATVORE ,STA CE NAM
Sta reci na sve ovo? Mozda je najbolje sutjeti i gledati sa rezignacijom kako se nase drustvo pretvara u vucji brlog.Sve moralne norme su nestale, i nasa zajednica je duboko bolestna!
Slazem se u potpunosti. Morala vise kao ni vrihednosti nema.
Jebeš državu gdje su kriminalci i luđaci većina pa još i na slobodi Žalosno!!! Želim tom monstrumu od majke dug život i tešku bolest >:)
ovo me podsjeti kada je neki Zikin haver prizvao ubistvo , a oni ga pustiše jer nema dokaza . I mozda se sjecate ubistva taxsiste na stojcevcu , to je moj ne bas blizi rođak uradio , odlezao 6 , a osuđen na 10 i to većinu na slobodo provodio i u međevremune se ozeni i fay u zatvoru zavrsi. toliko o nasem pravosuđu , FUJ
we gonna party all night,until sun comes down.
Odluku da je puste sad ostavimo na strani, ali ubiti bebu tek rodjenu kako to moze neko uradit, uzas pa nema drugog bica na Svijetu koje je tako nevino kao beba i ugasit joj zivot jos "mama" ne mogu da shvatim
ta ona zna 93 godište.....
Tesko da ce ona dobiti veliku kaznu... ici ce na neuracunljivost nakon poroda. Mozda 1-5 godina, ako i toliko..zenama koje ubiju bebu nakon poroda, sudi se drugacije.
Komunj....odi posjeti psihica, dobro ce ti doci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)