Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla očistila zrak - toplificirala sva naselja, subvencionira 50% troškova ugradnje toplotne pumpe. Ljudi masovno gase ložišta... Aman Sarajevo, sprovedite toplovod iz Kaknja i riješite to!
Tuzite Fortu za nemar, ko god ima problema sa plucima nek uzme advokata a Forto onda nacelnike sto su dopustili divlje gradnje, iz kojih sada izlazi dim opanaka auto guma rabljene motorne masti i ko zna cega! Forto pao si mi u ocima smog 0 bodova niste ni spomenuli
Isto tako EP BiH sto kopca te divlje kuce na mrezu, objekat bez upotrebne dozvole ne moze dobiti stalni prikljucak, ima institut privremenog... Ali ti privremeni imaju rok, ato niko u EP BiH nece da kaze... Nego fino advokate i ogromne odstete po EU standardima za nemar
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kupis stan u Sarajevo Tower za samo 4000 KM/m2 i gratis dobijes najzagadjeniji zrak na svijetu...gdje to jos ima, ta ponuda se tesko odbija.
Samo kreten može to kupiti.
90% tih stanova je rasprodato, ruglo Tibra je sva rasprodata, a vi i dalje pisite nebuloze... Znas li koliko je nekoga briga za smog? Ko ima para kupovace i dalje...
Valja metar mostara kao kilometar sarajeva sto se tiče zraka.
Ne vjerujem ovoj statistici....
većina gradova u swe se grije paljenjem smeća. dobra postrojenja, nikakvo zagađenje. funkcioniše već 40 god, znaaaači nije naučna fantastika. smeća ima ba po bosni, napravi modernu toplanu. nisu milijarde.
Znas li da Svedjani uvoze smece? Ogromna kolicina smeca je potrebna za takvo grijanje.
Smanjite akcize na cigare, i neću više ovoliko dimiti sa ovim lošim duhanom
Sta radi vlada KS. NIŠTA. Samo prica. Podjele 100 peci na pelet a on sutra duplo poskupi. Uradite nesto za gradjane. Ako ne znate ili necete pustite druge. Dosta vise ucenja i eksperimenata na raji.
Ovo je Tuzla na slici btw. Malo se novinar zeznuo 😹
Cestitam na 1.mijestu od srcaa
Forto i Konakovicu, uradite nesto, a da nije par-nepar!!! Tuzla rijesila problem, a sta je sa Sarajevom?
Moraju se objekti utoplit bez toga nema nista ne znam sta se ceka jer sa tim se ubija nekoliko muha
Samo nam nemojte prodavati priču da je to do auta i loženja,to su nebitni faktori u odnosu na ostale
Mozda je zrak los, ali zato su plate male 🤣
Zasto jednostavno ne zabrane ulazak uglja u Sarajevo? Postavi 10 patrola 24/7 na pristupnim saobracajnicama na par mjeseci i sigurno ce se smanjiti zagadjenje za 30%.
Pročitaše članak svi koji su bili odgovorni funkcioneri godinama iza i onda su pogledali iz svojih apartmana na Bjelašnici ima li gužve na žici
Trenutno i veće zagađenje : 398
Vidi dole jadnog Zagreba! Hahahaha! Gledajte nam u pete, piceki!!💪🏼