Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda SDA vlada kantonom katastrofalno, ali federacijom koja je visa instanca od kantona vlada SDP. Jedni drugima podmecu i nedaju pare za sta treba. Radnicima u KS (a i drugim kantonima)kasni plata vec drugi mjesec, a jedan je vec ukraden, penzije su se pocele isplacivati 10tog, znaci kasni sve. Kasni ne sto para nema, nego sto jedni drugima podmecu nogu i optuzuju. Narod dok se god bude stavljao na stranu jednih ili drugih trpice. Kada shvate da je ''FOTELJAS'' jednako govno bio iz SDP ili SDA i kada to prekinu onda ce nam biti i bolje, a do tada, navikli smo, cutimo i trpimo.
Nece vise biti, propao ko zeton, nego propao ko Zeljkoviceva Vlada!!!
Ili Niksiceva.
ma molim vas, na svim nivoima vlasti je isto - presipaju iz šerpe u čašu, pa nazad u šerpu itd. Kad isplate profesorima, plata kasni policajcima. Onda sljedeći mjesec kasni vojsci, pa ljekarima pa ovim pa onim...U tom se školsstvo smiri pa onda opet kasni njima itd...
Ova Zeljkoviceva Vlada je pocinila haos u Kantonu, oni vise ne znaju ni kud udaraju i sta rade, a konci im polahko klize iz ruku. Koliko su nesposobni pokazuju time da im je se kao jedino rjesenje namece novo poskupljenje u KS!!!
Haos je pocinjen na nivou Federacije, kada je neko pomislio da sa HSP moze da pravi VLadu pa se malo preracunao. Kantoni su samo posljedice katastrofalne Niksiceve familijarne politike. Dobro je samo Konjicanima.
Ako znamo kako Zeljkovic vodi kanton svih ovih mjeseci od kada je na poziciji premijera,onda se mozemo jako iznenaditi,ako se desi cudo,pa nesto krene na bolje,ali to je samo mazanje ociju kao i za sve do sada,pa on je SDA...a znamo sta su nam uradili u proteklih 20 godina,sve pokrali i opustosili.
Jel dosta vise gazenja ? Zar prosvjetari i doktori trebaju cekati zakasnjele plate ? Jel nam to ova Vlada Kantona obecala ? Jesu li zato oborili proslu Vladu koja je za razliku od ovih radila duplo bolje posao ?