Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ljudi trče da se zavale u kredit 25 god, poguraju banku nekih 30% para koliko su uspjeli kredita dignuti i glavna priča je da je škola i prodavnica blizu. Najjači su mi i oni što kažu da stan može prodati za iste pare, a banka mu uzela bar još 20% na otplati
Bošnjo ćumuraš
100%
I onda kaze "Come and visit Sarajevo...". How yes no brate, how yes no...
Na sred gore Trebevića u logoru Izetbegovića
Tek sad sam shvatio sta je Brega mislio sa onom: Hajdemo u planine.
kako uvijek ili barem vrlo često Klix od 20 fotografija nadje neku pokrivenu ženu pa tako i ovdje...vrlo tendenciozno i vrlo pokvareno Klixe...
Znate li koliko ste clanaka napravili sa naslovom "Satajevo okovano smogom dok ne Trebević sučan" pa mislim da ni vi ne znate.
Popiskim se ja lagano na ovaj grad, ljeti prisak ne mozes disat, zimi smog ubi...odes u hercegovinu i odmoris se.
Jest ko je slobodan nedjeljom, mi koji radimo nadrljamo dobro upravo zbog toga sto vecina ne radi..
Smogovo
Ma nije to smog to komsija upalio golfa da odradi sta vam je
Sarajevo na trecem mjestu po zagadzenosti zraka u svjetu , pa cneznam koja budala moze platiti 1200 maraka po kvadratu stan dase skupo gusi infrastruktura u saobracaju je ravna nuli . dobro razmisli prije nego ulozis svoj novac . Jer nezivi se samo od betonski zidova a zivot je kratak i trnovit za postenog covjeka.
Ako je infraatruktura ravna nuli, sta je onda u drugim BiH gradovima? A Sta je tek za Beogradom? 2 miliona I 4 trake kroz grad???
U Sarajevu je kvadrat preko 2000 KM gdje god pogledas, a tebi ne bi skodilo malo obrazovanja da naucis pisati.
Kako mi je drago što živim u Brčkom, gradu koji nema ovih problema 🥰
Opstepoznato je da smog ubija koronu...
Ih da vidite jutros u Tuzli smoga...
U Brčkom mi nemamo tih problema
Pogled sa Trebevića i pitanje :" Je li Sarajevo đe je nekad bilo"??
Jeste uz pjemu: Pala magla do pola Sarajeva....Uvijek je ovoga bilo u Sarajevu
Ma daj šta daš, samo nek je veselo🎶🎵