{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo domaćin najveće regionalne konferecije za studente

7.11.2012. u 10:29
21
4
Sarajevo domaćin najveće regionalne konferecije za studente
21
Sarajevo domaćin najveće regionalne konferecije za studente
Connecting in motion! Pod ovim sloganom 17. i 18. novembra u sarajevskom hotelu Holiday Inn, na prvoj internacionalnoj PR Areni okupit će se više od 400 studenata iz šest država regiona.
Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govorit će o temama: Šta je vijest za Al Jazeeru, Zašto su Univerzitetima potrebni odnosi sa javnošću, Komunikacije kao ključna komponenta korporativnog identiteta, Funkcionisanje ureda za odnose sa javnošću i mnogim drugim.

Studenti iz Maribora, Zagreba, Zadra, Dubrovnika, Podgorice, Beograda i Skoplja dobit će mogućnost da razmjene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Organizatori ovog događaja, Apriori komunikacije, kao cilj su postavili doprinos struci kroz edukaciju i s tim u vezi cijene su prilagodili studentima koji mogu učestvovati za samo 30 KM, a nakon odslušanih predavanja učesnicima će biti dodijeljeni i certifikati.

Više informacija možete pronaći na web-stranici projekta www.prarena.ba, na kojoj svi zainteresovani mogu popuniti i online prijavnicu.

PR Arena International podržali su Vijeće Evrope, Američka ambasada u BiH, Regulatorna agencija za komunikacije, Vijeće za štampu, Internews, Asocijacija XY, Eronet, Violeta, Red Bull, Azel France, Termalna rivijera Ilidža, hotel Holiday Inn i Sonic studio.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: