{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijavite se na prvu internacionalnu studentsku PR konferenciju

3.9.2012. u 13:58
22
1
Prijavite se na prvu internacionalnu studentsku PR konferenciju
22
Prijavite se na prvu internacionalnu studentsku PR konferenciju
PR ARENA International, edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću, održat će se u Sarajevu 17. i 18. novembra ove godine u hotelu Holiday Inn.
Apriori komunikacije drugu godinu zaredom organizuju prvu konferencija o odnosima sa javnošću namijenjenu studentima na kojoj planiraju okupiti mlade ljude iz svih većih univerzitetskih centara regije i pružiti im priliku za dodatnu neformalnu edukaciju i uspostavljanje kontakata koji će im biti od koristi u nastavku karijere.

Eminentni predavači iz oblasti PR-a, medija i marketinga prenijeti će svoja znanja studentima i kroz primjere iz prakse približiti im njihovu buduću struku. Bitnost komunikacije u izgradnji korporativnog identiteta, zašto su potrebne službe za odnose sa javnošću, novi izazovi u oblasti odnosa sa javnošću samo su neke od tema o kojima će se govoriti na PR ARENI International, a nakon odslušanih predavanja svi učesnici dobivaju validan certifikat.

Izdvojit ćemo samo neke od predavača: Cathie Burton glasnogovornica Vijeća Evrope, Goran Milić direktor programa Al Jazeera Balkans, Nataša Bojanić direktorica korporativnih komunikacija Delta Holdinga.

Više informacija možete pronaći na novoj web-stranici projekta PRArena.ba na kojem možete popuniti i online prijavnicu.

PR ARENA International podržana je od strane Vijeća Evrope, Američke ambasade u BiH, Regulatorne agencije za komunikacije, Vijeća za štampu u BiH i Internewsa, čije će izlaganje učesnici također imati priliku pratiti na konferenciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: