{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konferencija koja pomjera granice i povezuje studente iz regije

21.8.2012. u 13:14
2
1
Konferencija koja pomjera granice i povezuje studente iz regije
2
Konferencija koja pomjera granice i povezuje studente iz regije
PR Arena, edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću četvrti put će se održati u Sarajevu 17. i 18. novembra ove godine u hotelu Holiday Inn u Sarajevu.
Budući da su prethodno održane tri konferencije zainteresovale veliki broj studenata kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz regiona, organizatori konferencije, Apriori komunikacije, odlučili su se na ekspanziju projekta sa nacionalnog na regionalni nivo, na način da se doprinese povezivanju studenata iz regije kroz obrazovanje što oslikava i novi slogan konferencije "Connecting in motion". PR Arena International predstavlja se potpuno novim vizualnim identitetom, redizajniranom web-stranicom Prarena.ba, kao i Facebook fan pageom.

"Konferencija ima za cilj okupiti studente iz svih većih univerzitetskih centara regije kojima će eminentni stručnjaci sa područja odnosa s javnošću kroz primjere iz prakse približiti njihovu buduću struku. Studenti će imati priliku da ostvare poznanstva i kontakte koji će im sigurno koristiti u nastavku karijere. Kao organizatori želimo studentima omogućiti da na početku svoje karijere uvide prava načela i principe odnosa sa javnošću i da na taj način dugoročno doprinesemo struci", izjavio je izvršni direktor projekta Emir Muhamedagić.

PR Arenu International podržali su Vijeće Evrope, Američka ambasada u BiH, Regulatorna agencija za komunikacije, Vijeće za štampu i Internews, čije će izlaganje učesnici također imati priliku pratiti na konferenciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: