PR Arena International
4

Mjesec dana do početka konferencije, do sada 200 prijava

Klix.ba
Trideset dana dijeli nas od početka prve PR Arena International edukativne konferencije za studente o odnosima sa javnošću koja će okupiti studente iz svih većih univerzitetskih centara regije. Do sada su organizatori projekta, Apriori komunikacije zaprimile više od 200 prijava.

Konferencija će se održati u kultnom sarajevskom hotelu Holiday Inn, a eminentni predavači iz oblasti PR-a, medija i marketinga koji će prenijeti dio svog znanja studentima i kroz primjere iz prakse približiti im buduću struku su: Goran Milić, direktor vijest Al Jazeera Balkans, Nataša Bojanić, direktorica korporativnih komunikacija Delta Holdinga, Robert Čoban, predsjednik Color Press Group, Miloš Đajić, predsjednik Društva Srbije za odnose sa javnošću, Eleonora Albijanić, direktorica korporativnih komunikacija Elektroprivrede Crne Gore i Vanja Borovac, savjetnik za odnose sa javnošću Univerziteta u Mariboru.

Pored navedenih predavanja studenti će imati priliku i da prisustvuju panel diskusiji čiji će učesnici biti Cathie Burton glasnogovornica Vijeća Evrope, Sue Folger, direktorica Internewsa, Amela Odobašić, rukovodilac sektora za odnose s javnošću Regulatorne agencije za komunikacije BiH i Ljiljana Zurovac, izvršna direktorica Vijeća za štampu u BiH.

Više informacija možete pronaći na web-stranici projekta www.prarena.ba.

PR Arenu International podržali su Vijeće Evrope, Američka ambasada u BiH, Regulatorna agencija za komunikacije, Vijeće za štampu i Internews.