Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooo ko u Cirihu..... još da je grad gore sredjen ko Cirih :)))))
fkt predobro izgleda. pogotovo ideja da se na povrsini napravi neki park... svaka cast
Lijepo i moderno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlicno!!! Sada ce se odmah naci genije da kaze pa eto nije ovo ono... ali extra
@Jusa Pohvale za Hadzibajrica i njegovu ekipu. Da neko ne pomijesa, covjek je dio sestorke i nema veze sa SDA i Radoncicevim krimosima. Lijepa vijest iz Sarajeva, nakon sramote koju je priredio Skaka koji se nije smio sastati sa gradonacelnikom Istanbula.
@Jusa bezveze ocam... nije nesto.. u potpisu genije Živčo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nuto što je plaho, hoj rodi majka načelnika moga. Volim te Ibro
Bit ce 1h-2.5km
pored time scvajra u manhatonu nema ljepses mjesta na dunjaluku.. a bio sam i u tokiju i islamabadu
"Pripreme za gradnju saborske palače nasuprot Vijećnici preko Miljacke, uz njeno djelimično pokrivanje da bi se napravio trg sa spomenikom, počinju 1911. godine (Sarajevski list, br.51. 199., 7.marta.
...Iz sarajevske gradske općine. Sjednica gradskog zastupstva... "prijedlog Saborskog odbora da se za saborsku zgradu otkupi zemljište preko Miljacke vis a vis gradske vijećnice ... prekrio bi se jedan dio Miljacke... a grad dobio jedan lijepi trg... da se podigne spomenik Njeg.Veličanstvu.") te je u tom smislu raspisan javni arhitektonski natječaj (Sarajevski list, br. 127, 1912, 11. juna."
U Krajini se nema para da se cesta pokrpi, narod se raselio, a gldaj ovo u sarajevu... FUJJJ. KRAJINA HOĆE REFERENDUM DA SE ODVOJI OD FEDERACIJE!
Neka se zove Zvjezdan!
sjebace i ovo nasi gradjani dosle/papci
@3PX Cim je u Bosni "nasa"je.
Joj kad krene ahmo sa sela u podzemnju sa kecom..
Svaka cast ovo je za svaku pohvalu, svi oni kojima smeta nesta ovakvo je samo dokaz da se svijetu ne moze ugoditi i za bilo kakav napredak uvjek ce se naci neko jako pametan da kritikuje.
Još samo da postave onaj baner sa natpisom: '' Naš načelnik Hadži Bajrić Ibro'' tako da niko ne mere uslikati Vijećnicu s one ''inat strane''.
Ah Dzekos pravio, dok ne bude bazen dole poslije prve kise haha.
dobili poplocani trg, izgubili park. ima vec jedan poplocani na Skenderiji i ovaj ce uskoro imati slicnu sudbinu kada dobije baste i trgovke, jer od necega se treba i zivjeti. Posto su Saudijci investitori, cuge biti nece
Pa, baa***lija, cheto inuklan ce radije na trotoar da ne plati 2.marke
@MaxDigital07x ujkan*
Kako se Sarajvo promjenilo i kako nije isto, stvarno svaki dan se vidi napredak... Sarajevo je naljepsi grad u evropi a mozda i šire