Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 15 KM ulaz + kur+cevi izvodjaci + pivski festival gdje je cijena pive 4 KM...ekstra
@Neodoljivocom Dodjes u 18h i udjes dzaba
Nova pravila brane kupovinu i konzumaciju alkohola na javnim mjestima od 10 navečer do 7 ujutro u čak 14 rimskih općina. Alkohol je dozvoljeno piti do ponoći, i to iz plastičnih čaša, ali isključivo u zatvorenim objektima. Što se ostalih općina tiče, nakon 2 ujutro nećete moći naručiti piće ni u zatvorenim objektima, a piće za van možete uzeti do 10 navečer.
Zar boošnjoci smiju piti alkohol ?!
Smiju. Bosanski muslimani nisu isto što i arapski. Samo se za Ramazan ne pije. Svinjetina se ne jede kad se pije alkohol, a kad se ne pije zato što je Ramazan. Ima ovdje i muslimana koji jedu svinjetinu i koji kažu da grijeh ne ide u usta. Bosanski musliman ne klanja 5 vakata, ali ima i takvih rijetko. Ima ih koji idu samo na džumu., cugaju, drogiraju se i kurve ganjaju. Većina je imala spolni odnos prije braka. Znači BIH musliman fura neki drugi islam.
Zapravo ja bih rekao da se radi o drugoj religiji sličnoj islamu.
U BL beer fest 20 puta jači lineup i izvodjači a ulaz dž...
vid ga dusa draga vid mu pramenova ahahhaahah:))))
--- Očekuje se 11 bendova, mnogo pivskih brendova imnogo zabave Očekujel se i mnogo ARapskih turista. Trebali bi ste najaviti u tom smislu TRBUŠNE PLESAČICE !
Sve vas vidi sve vas zna šerijatska policija😂😂😂
Allaha mi dragog ovo je sve go kjafir i nevjernik .. a onom Poćku i Milanu se poserem u usta , sve fol vjernici a organizuju haram festival. )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hocemo li na pivce ??
@ogledalce vazda , ima da se oderem ko ovan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj Nefić se fura na Noah Benneta iz serije Heroes...😬
CSI SARAJEVO - HORATIO (NEFIĆ)
super............al malo preskupo..........
special guest: irfana nefić