Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god zavrsi na sinama nek placa gradu stetu koju je napravio
Kada ne radi pruga, Gras odmah da angazuje autobuse na toj relaciji. Trosak tih autobusa namiriti tuzbom protiv osobe koja je skrivila nesrecu.
jel na novim Bgt?
"do saobraćajne nesreće je došlo oko podneva, tačnije u 12:15" dakle da znam da ce za 36 min biti nesreca kod rtva. Cheers klix
podne je u 12 po zimskom racunanju vremena, tako da autor clanka nije pogrijesio, vec ti
Da nece sada opet botovi da pisu da su i ovo SDA placenici 😂😂😂
I onda nam krivi ovi sto prelaze ili se nasade preko pruge, skoro svake sedmice neko preleti ili se nasadi na prugu…A gdje su pješaci koji prelaze non stop, jos sad im je zgodnije preci jer je sve ravno.. Al djaba pisati i govoriti, pogledajte druge gradove kako su osigurali ovakav saobracaj..
Ovo je zbog toga sto nisu propisno ogradili tramvajsku prugu, toga ce biti svakodnevno jer bukvalno mozes preci preko trotoara i pruge na drugu cestu sa bilo kojim autom. Kad su gradili sa Ilidze novu prugu i sve od temelja trebali su misliti i na ovo. Pa fino usput raditi nova tramvajska stajališta i nove trotoare ili podici zaštitnu ogradu kao u drugim gradovima.
Ljudi moji,ne daj Boze ali svakome se moze ovo desiti ,cim se sjedne za volan sekunda dijeli od nesretnog slucaja tako da mislim da ne treba nikoga šprdati.
Jeli vozač bio pijan?
Ko će platiti štetu na šinama.
Da isproba nove sine :))) i da pokaže vozačima Bmw a da Audi ipak nije ka toj razini :))
Svakako svu stetu naplatiti
vozi bemve
Audi, moj ti naudi...
najgora iskreno golf, audi a3 i passat ekipa ne daju se ovim sto voze BMW ove jos uvijek ocm
Kad procitam ovako komentar VW, BMW, pa jarane ako ne znas vozit i upravljat da Teslu imas isto ce se desit. Jesmo zaostali...
Izveo cuku u setnju, pa ga malo prenijelo..
Saudici sa zatamnjenim sajbama i zatamnjenim mozgom
Džaba nova pruga i stanice kad papanijada ulijeće i krši sve svaka dva dana. Neko je već uspio autom "zgužvati" ogradu na novoizgrađenoj tramvajskoj stanici. Bez armirane betonske barijere nema tramvajima budućnosti.
Komentar je sasvim na mjestu, a ograda je zgužvana ima 9 mjeseci. No, niktko to ne želi pop0raviti, baš kao ni stare nadstrešnice na stanicama.