Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav smo mi jad i cemer od drustva, pa moze li se ista uraditi/otvoriti/ilistavec bez neke jadne "cermonije otvaranja" uz obavezno prisustvo ovih odvratnih glavesina koje gledamo ionako svaki dan. Eto kao da su oni licno radili i kopali tu cestu 24h na dan, pa sad da preuzmu neke zasluge ? Umjesto da se nacelnik izvini gradanima jer je neko iz njegove Opcine nekada dozvolio tom vlasniku da ima objekt tamo gdje ga nie smjel obiti. Boze sacuvaj...
JEDITE BURANIJE BURAZERI HAHAHAHA BURANIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BRALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BURANIJA ZAKON
Pa nije mu Efendic davao odobrenje za gradnju...Ko je dao, nek se izvinjava...
najmanji je problem kašnjenje, problem je krivudavost, gužve na uključenju u Kurta Shorka kod aerodroma, fizički nerazdvojeni pravci, 5-6 semafora na kratkoj dionici. A prohodnost ulice Bosne Srebrene isti ovi sa slika su uništili besmislenom "zonom od 30km/h, koju su o.g. pred izbore podigli za ljubav nekoliko privatnika i praonice. To su prepreke na kojima moraš potpuno stati...Sve ofrlje, bez pameti i smisla!
Planirano da se uradi za 5 800 000 a uradjena za 7 miliona + imovinslopravni odnosi jos 1,5 miliona. Znaci ukupno kostala 8,5 miliona??? Pored svega otvorena 6 mjeseci kasnije. Znaci kostala 50 % vise nego sto je planirano. Probijeni rokovi za pola godine.. i nikom nista. To sto niko nije dao ostavku a niti je prozvan imenom i prezimenom je posebna prica. Cinizam je da se na kraju nepuna dva kilometra ceste pompezno otvara. Presjeca vrpca. Politicari se promovisu.... Crni humor...
Nekima da napravis autoput od 10000 km oni bi nasi zamjerku
Bravo Semire , Bravo Elmedine :))))
ma u redu je, u bosni smo, nije problem
Nije problem što kasni, da je kako treba napravljena. Puna krivina i izdignuta 3 m iznad naselja.
Jadan je Klix kad se sluzi lazima da privuce citatelje. Stidite se, zato ste i postali najnecitaniji. Nisu gradjani glupi da vjeruju u sve sto pisete, hvala Bogu pa imaju drugi mediji pa svako moze da shvati ko istinu pise a ko laze. Nego, koliko vam je Tegeltija platio da mu dajete prostor za "pranje"?
BRAVO SDA
Sarajlije prastaju sve, samo ne uspjeh... Da je Radovan doso da nesto otvori, mnogi bi rekli, sta ima veze...nek radi covjek... Ali Efendicu se nista ne tolerise...pa cak ni kad kasabu poce da pretvara u nesto sto poprima obrise grada...
ha ha ha misliš ove iz istočne Bosne koji su se grupisali u Novom Gradu. Nađi mi kvadratni metar u obrisima grada gdje nema bačenog smeća.
@Mister NO 3 o šaranju po zidovima , vršenju nužde po haustorima i javnim površinama da nepričam.
Kako se djele članovi SDA ? Na ŠANERE i na GLUPE !!! Onda ovi Šaneri pošalju ove Glupe da otvaraju trotoare i ulice od 1800 m !!!
NA 7. SLICI kONAKOVIĆ kaže BOSNE će bit!!!
Ja osmisljenih planova idemo svaki metar puta slikati i dati u medije napraviti narod budalom. Puse debili sve ove price koje su kao prasina u oci. Zamislite da se hirurg nakon svake operacije uslika i objavi na kliksu jos jedna izvrsena operacija. Pobogu pa zar mu nije posao da radi a da nama ostavi da sami donesemo zakljucak da li nam se svidja ili ne a ne svaki metar puta predstaviti kao nesto ogromno.
Kakvo ba kasnjenje? RUMENKO kaze da su je otvorili dvije godine prije isteka roka 😂😂😂
euroasfalt i sda - logicno je da su zamracili bar milion, milion i po
Lijepo! Samo neka se gradi! Bravo Općino Novi grad! Bravo Semire Efendiću!
Seoske varalice Mujo, Dino i Semir