Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep spisak....lijep
Omere to nije ljudski.
Nijedno nase ime... Bas me zanima sto... ALLAHU EKBER!! Allah je uistinu najveci.
OVAKO JE ALLAH UZVIŠENI KAZNIO NUHOV A.S. NAROD, NEVJERNIČKI, KOJI SU SE ISMIJAVALI SA ISLAMOM I ALLAHOVIM PROPISIMA I NJEGA U LAZ UTJERIVALI... "Pa smo nebeska vrata otvorili vodi koja je neprekidno lila, i učinili da iz zemlje provru izvori, pa su se vode sastale, kako je bilo i određeno. A njega smo na lađi nosili, od dasaka i klinaca". (Kur'an, El-Kamer, 11-13)
mati ti je cetnik
Porodicama sućut i sabur! ZAŠTO se iole normalni ljudi moraju "vrtiti" oko "komentara" pojedinih IDIOTA??? Dali su to bolesni umovi ili stranački provokatori sa ciljem izazivanja MRŽNJE, to REDAKCIJA MORA da rasčisti.... To je odnos redakcije prema poštivanju PROPISA ove države, i POŠTIVANJU svojih čitalaca.... skupljati "klikove" putem GOVORA MRŽNJE, je gore nego prodavati vodu u ugroženim područjima po 10KM/litar!
Da Bog da vas Drina sve odnijela!!!!
Jedi g.o.v.n.a poturčeni zlotvore!!!
A sto ostane vjesacemo na vrbe!!!
Jel ima zvanicna brojka za Federaciju?
Žao mi je svakog, nebitno bio on Srbin, Hrvat, ili Bosnjak. Neka svako živi..
A to sto oni i dalje poricu masakr nevinih ljudi, djece, zena to te nebriga. Kad je ikad bio protest podrske zrtvama u dijelu zemlje koji po (ustavu) nosu ime samog jednog naroda.
Kad je u bosni iko osudjen za zlocine nad jednim od dva naroda koji se ne zovu po reci koja nas je potopila. "...One su dolazile svake godine, u proleće i u jesen, ali nisu uvek bile jednako opasne i sudbonosne po varoš pored mosta. Svake godine bar po jednom ili dva puta nabuja Drina i zamuti se i sa velikim šumom pronosi kroz lukove s mosta odvaljene plotove sa njiva, izvaljene panjeve i mrki talog od lišća i granja iz pribrežnih šuma. U kasabi stradaju avlije, bašte i magaze najbližih kuća. I sve se svrši na tome. Ali u nepravilnim razmacima od dvadesetak do trideset godina nailaze velike poplave koje se posle pamte kao što se pamte bune ili ratovi i dugo se uzimaju kao datum od kojeg se računa vreme i starost građevina i dužina ljudskog veka. (Na 5-6 godina pre velikog povodnja.Uz veliki povodanj.) Posle tih velikih poplava malo šta ostane od pokretnog imanja (...). Takva poplava baca celu kasabu za nekoliko godina unazad. " Ivo Andrić
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasad 12 genocidasa manje nadamo se vecem broju i da su mladi naravno kao onaj od 17god. hvala
prsti ti se osušili!
Ti si bolestan čovjek! Sram te bilo! FUJ!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)