Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje smo mi bošnje pi.čketine od ljudi
Za Bošnjake je jedino važno da Čović ne bude član Predsjedništva. Sve ostalo je u drugom planu.
@rauber UVJEK BILI, NEKA JE BAR NEKO JAVNO PRIZNAO. I U RATU STE SAMO KUKALI I PLAKALI. IZ MILION ENKLAVA STE STALNO SRANJA PRAVILI, A KADA VAS SLAVNA SRBSKA GARDA PO RUCI UDAR VI ODMAH HELJP BOOOSNIA, BROOOTOO
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja stadoh danas i upisa mi smetljar drotovski kaznu. E djetetu ti za likova trebalo, mater ti jebbem uhljebsku
Posalji ziro racun da ti uplatimo kaznu.
Ovo neko šilji qurac na nesretnom narodu koji obavlja nužne poslove. Blokirajte kuće političara i onih koji određuju cjene goriva stoko!!!
opet po ljudima ni krivim ni duznim, sto ne blokirate parlament???
politicki obracun
A bosnje saburaju, elhamdulillah
bosnje su alahovi robovi
Halo Sarajlije su po evropskim metropolama,snasli se i prava smo krema.Kad opalimo satrologiju nemoze nas ni bombosva skontat.
samo tako.narod protiv bjelosvjetskih bankara i domaćih i stranih izdajnika i plaćenika POLITIČARA
malo zaprijetila policija i svi se prepali. da smo pametni i složni ko što nismo trebalo bi da sva auta stanu a koji budu vozili prevrnuti na krov. al nemamo mi muda za to.
prof. dr. Mirsad Hažikadić - JER HOĆEMO DA PISMEN ČOVJEK ZAMIJENI ČOBANE !!!!
Radni dan i odma nema blokada,juce u Tuzli 90% sto je ozaslo na blokadu to su gradski "furaci",danas vec ljudi umorni sa posla mrsko im praviti bilo kakve proteste,neka skuplja slobodno jos vise!!
Džaba protestirate cijena goriva se neće mijenjati, pojeli ste go*no davno kad ste izabrali ove i još ćutali dok su donosili zakon o akcizama.
Biciklo majka,voziš gdje hoćeš i obiđeš sve one koji žive od crkavice.Zdrav život.Sretno!Odoh ja.
sarajevski mangupi hahahaha stisni pa zaustavi saobracaj
ma sve se dešava sa razlogom, zato nas i deru politicari jer samo njima vjerujemo. Dok radoncic, bakir, lagumdzija, pedja itd ne ustane zarad svojih interesa i podigne narod nece se dogoditi ni jedni protesti. Mi samo drugima valjamo i to negativcima
u Sarajevu mane protesta kur,c murija je dobro trenirana nema labavo