Komentari (367)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam, i nikad necu imati razumjevanja za zatvaranje grada, subotom na 9 sati? Bez obzira o kakvom se desavanji radi, trke, maratoni, utakmice, bicikli...itd. Ovo je i moj grad, i subotom!!!
Bravo oOoOO!!!!
Važi li isto i za one maratone, koncerte i derbije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi poznato u istoriji da je neko blokirao ulice u centru grada 9 sati, zbog nekog teferiča. Za vrijeme posjete Pape i Klintona, ulice su bile blokirane najviše 1 sat. Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Ne idem nigdje jer imam starog oca samog i zemlju ovde koju želim da obrađujem. Ja još vjerujem da je BiH sekularna država.
Ja znam da je tesko prihvatiti da neko moze voliti nekoga istog spola. Ali molim vas de malo lakse sa komentarima.. to danas, sutra moze biti neko tvoj. Ne morate razumjeti i podrzati, ali ovolika kolicina mrznje mi stvarno ali stvarno nije jasna.. pa bemu zivot i oni su ljudska bica..
Svi na ulice ! Ista prava za sve gradjane BiH 🇧🇦🏳️‍🌈♥️
nikad, nisu se nasi preci borili za 9 sati vaseg mangupisanja
Poštovanje, Kako ja ne mogu praviti svoju paradu ponosa? Ja želim napraviti svoju paradu ponosa sa ženom. Hajmo svi izaći idemo od Ilidže do Baščaršije sa svojim ženama, da se i mi paradiramo malo. Hvala Vam. U potpisu: ja i moja hanuma sa oba sina (p.s oba pedeera babuka ljubi) Lijep pozdrav
Au sto ti smeta, sigurno si latentni gej
Povorka ponosa je u 17:00, kontra povorka je u 12. Nemojte samo nas pljuvati. Mi izlazimo na ulice jer svako od nas doživljava uvrede i nasilje i nismo u mogućnosti da sklopimo partnerstvo. Oni šetaju jer im smeta što postojimo
Majku ti pedersku
idi brate na zapad tamo si dobro došao...mi smo krišćansko-muslimanska zemlja i znaš šta mislimo o tebi i takvima kao što si ti...Evo Švicarci, recimo, ne daju da se prave munare tamo...ja mislim da je to odlično...neće promociju islama a ako neko hoće munaru neka ide u zemlju gdje su muslimani...eh isto je i ovdje...idi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako ima slobodu da zivi kako misli da treba u skladu sa trenutnim zakonom i treba da se bori za mijenjanje onog sta ne valja. Meni to ne smeta dok god nikome ne nabijas na nos svoju vjeru, seksualnu orijentaciju ili slicno, to bi trebalo biti privatno. Na citav dan paralisati glavni grad je u najmanju ruku degutantno. Ali kad je sve naopacke, nema veze i ovako nesto.
Najveća sramota koju je za 550+ godina Sarajevo vidilo.. U žudnji za "Evropskim vrijednostima" i Evropskom unijom (bržim procesom odljeva mozgova) degradiramo sebe promovišući nešto protiv čega je i sam Bog i što i On sam kažnjava. Narod koji podržava sve i sve promoviše nema svoj stav, nema poštovanje od drugih nacija i kao takav osuđen je na propast...
Očekujemo govnare iz vijeća Grada Sarajeva da upute izvinjenje vjernicima Alipašine džamije jer smo već uznemireni. Majmunima se gadi suknja 50m od katedrale a odgovara kad Dudek i Mudek nose suknje i žvale se ispred džamije.
Ne podržavam, ali imam tolerancije
Pa zar niko ovo ne moze zabraniti? Toliko djece ce 'to' gledati i mislit ce da je 'to' normalno.
Ako odgajas djecu kako treba nikad ne moze misliti da je to ispravno
Bacaj je Putine
Putineeee bacaj jeeee
Što bih rek'o Miroljub Petrović demonizovani i razvaljeni
Ko je mislio u subotu po gradu hodati,,,tavu sa debelim dnom na dupe montirati
😁😂
Za ovo su se pare ogromne uzele i sad se mora to odraditi, ovi nasi bi majku prodali za pare
Kad vidim komentare siguran sam da mi nismo za EU. 🤣