Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve nekakvi čudni napadi na HR.
pad sistema, ko će živit život kad ga nema?
prva smjena ošla a druga kasni na poso.
Hrvatsku naši ljudi trebaju tužiti. Uzeli su novce od EU fondova za ulazak u Šengen, a ni granicu nisu sposobni održavati. Pogotovo nedeljom im se to često "omakne". Da ne govorim da uoošte nemaju potpisan sporazum o granici sa BiH, pa teiretski svako može da odbije legitimaciju na graničnoj kontroli jer granica pravno i ne postoji.
Ala ovi hrvati su zaostali čak iza nas, a to mnogo govori…svako malo sistem im pada! Daj neko nek im pokaze kako se instalira update.
Dali kad padne sistem od Dubrivnika do Imotskog
A do Livna?
Šifra za drogu " pao sistem"
Dobro sad, ovo je izvjestaj ams rs o stanju puteva pod njihovom ingerencijom a sa je sa ostatkom BiH, gdje federalni izvjestaj? Ne kontam,Klix bi trebao da daje izvjestaje o stanju na putevima preuzete od AMS BiH ili..? Mozda nekog interesuje most u Foci ali nekog iz Foce mozda interesuje stanje na putevima oko Mostara ili Travnika, mozda tamo putuje..malo ne selektivno.. I npr svaki dan sta je ili nije znao takmicar Hr kviza milijunasa.ima i RTS kviz milioner, ono cisto na znanje.
to je namjerno diskriminacija a vi sutite i trpite i uzimajte tudje pasose! dje su vasi politicari da sklone te granice! Ova poruka ide i za stv tz rs koji se u dijaspori izj kao jugo kojima tesko rec bosna a vi samo dalje u hrvatsku na more
znaju oni vrlo dobro šta rade. Prema Hrvatskoj ima preko 40 prelaza Svako selo u Hercegovini ima prelaz a samo dva tri su u Krajini. I niko ništa!!!
Saobraćaj je obustavljen na graničnim prelazima od Izačića do Brčkog, zbog pada sistema u Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. "Na graničnim prelazima u Bosni i Hercegovini zadržavanja nisu duža od 30 minuta." Znači kontradiktorni sami sebi i na kraju samo jedna rečenica o ovome?
Procitaj ponovo sta si napisao.. Sto se tice BiH strane nema vecih zadrzavanja, to sto je u Hrvatskoj pao sistem nije nas problem
Dižu nam ograde prema zapadu postavlja kontrole granice ne daju ući bez viza bez papira, a kad se mi okrenemo prema istoku onda nas kude i ruže i govore da smo prorusi da smo Iranci , a u istom momentu nam dižu ograde.... Neće nas sebi a ne daju nas nikome i pri tome nas raseljavaju, očito minstrumski plan na djelu
Svi naši političari koji su okrenuti zaoadu, a svi su, ne zaslužuju glas na izborima.
Sr.anje na putevima…
Pa jel zaustavljen, ili zadrzavanja nisu duza od 30 min?
Nasljednici ndh ucjenjuju bosance. Tako to rade hdz fasisti.