Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet po strarom, ovo se trajno rjesiti (uraditi kanal) a vec dva puta se desava isti problem na istom mjestu.. pojedine zemlje imaju mostove duzine naseg autoputa.. ali ta ce oni, mi smo najpametniji.
Tako to bude kad SDA-ov Cengiz radi po talu, a ne po kvaliteti. Ovako će se stalno dešavati ubuduće, nakon svakog nevremena. SDA - U TENDERIMA JE SNAGA!
Koji je ovo put da se na istom mjestu odron dešava? U normalnom svijetu to se sanira da se više ne dešava.
@yunited SDA - U TENDERIMA JE SNAGA
srećom pa nemamo više autoputa. ko će to održavat?
Trebali su čekati ponedeljak sa popravkom, ipak je danas neradni dan u državnim firmama....
Ljudi cekali 5 sati zbog odrona, sad cekaju 3 sata da.im se naplati na 3 naplatne kucice. Normalna drzava bi ljude pustila, jok nasa bi dusu uzela. Evo razloga sto idem odavde, i necu se vracat nikad.vise
@Aoin nije se vozio no čeko 5 sati. Hoće li mu platiti izgubljeno vrijeme ?! Neka svako plati što treba.
@Aoin svaka normalna drzava bi to uradila.. kasnio je let na kojem sam bio, pa sam fulao konekciju za slikedeci.. placen hotel sa hranom + besplatna avio karta koju mogu koristiti u narednih 3 mjeseca.. zato ne lupaj gluposti o normalnim zemljama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)