Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ga otvarate koji brag, ako i dalje opasnost postoji
vrag*
Joj cirkusa AHAHAHAHAHAHA
Preusmjerite vodu za Sarajevo
vi nama vodu mi vama vanaGo standardno
autoput vec u funkciji! bravo ekipa!!! rade kao japanci.
Trajekt nam treba haha
valjda je do sad u funkciji..
E pa nismo mi još zreli za UVOŠENJA VINJETA ! Traćili bi korisnici da im se obezbijedi I TRAJEKT ! Hahahhahhuhuhuhiiiii !
#FadileOprosti ne odnsoi se ovo na Dragana pa ne mogu ni na tebe ! Komunsiti ga napravili a vi ne znate ni vodopropuste očistiti, ono kao nakon silnih davanja na vjerske institucije, OČEKUJETE NORMALNO DA IH SVEVIŠNJI OČISTI !
@frka I ova SDA se počela trijeznit sve manje laže a sve više trijezna ko da je džumi ! Evo njihovo glasilo priznaje da nisu nikad očistili kanale. IMAM JA NOS ZA ZELEBAĆE, ako vam nešto kažem to vam je tako, a ko ipak ne vjeruje evo nek pročita njihovo glasilo ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/47032/dobre_vijesti_iz_kaknja_ochiscen_tunel_i_vode_preusmjerena_u_rijeku_bosnu.html
Najsigurnije je skelu da ubace
hahahahahahaha jao drzave i govana. poplavilo par kilometara jedinog autoputa. hahahahaha
Umjesto da je vlada trebala obezbijedila rudnicima pravovremeno uslove da prema pravilima zbrinu odlaganje otpada, te pravovremeno uklanjanje otkrivke i pravljenje depoa po propisima, oni su stvari gurali "tepih" i kupovali socijalni mir....al nema veze, narod zna....
Ih, što će općinske, kantonalne i federalne komisije za procjene nakupiti terenskih dnevnica za palamuđenje bez ikakvog konkretnog rješenja.
Ko ce odgovarati za ovo sto se desilo?????
Allah
Onaj koji je dozvoli rudniku da iskopa kanal iz površinskog kopa i izlije vodu ju na klizište.
Što su ga izgradili odmah do korita rijeke ? Šta će biti kad rijeka nabuja ?
Bice nasip ako Bog da hahhaha
Za hejtere: Šta neće biti kad rijeka nabuja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji retardi
preusmjerite visak u jablanicko jezero, ali pazite da se koja riba ne prosvercuje bez pasosa
gradimo i radimo za našeg bake bega
jel odje ima ribe
kakva država taki i putevi neupotrebljivi poplavljeni nesigurni