Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto tko sjedi u vladi Nerkinoj. Pa ova dva zuba u glavi nema
Čak i Šmit ovakav kakav je kaže da nije uredu dočekivati ratne zločince i dičite se njima. A ova Sanja kaže da ih treba rehabilitovat ETO NiPovci SDP ovci kakvu kulturu stavite na čelo Federacije!!
znači po njenoj logici pedofil, silovatelj ili ubica kad odsluže kaznu odmah prestaju biti pedofili, silovatelji i ubice?? to je ta vlada niskiceve braće, pripadnika hvo-a i vrs-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rijetko ljigava persona
Zelda!!!!
Bježite tko može ... .
Rehabilitovat, da bi opet mogao isto činiti....gdje ovaj svijet ide danas..
Po njoj, treba im dati šansu da ponove svoje nedjelo! Jednom zločinac, uvijek zločinac!
Bravo Sanja svaka ti ka u Njegoša
Ova žena priča budalaštine. U Sarajevu se može svinjetina kupiti sasvim normalno, čak je i izbor odličan. Djed mraz isto tako nije protjeran, jeste da ima onih koji su protiv deda mraza ali su oni izrazita manjina.
Mrs kujo jedna
Ministrica vise poznata po pecenoj prasetini nego po kulturi i sportu
Dobro nam došli Brenton Tarrant, Anders Behring Breivik, Iljič Ramírez Sánchez, Dario Kordić, Abu Ibrahim al Hašimi i ostali poštovani građani.
Pa samo se o ratu i dalje prica. Ljudi, bi sam borac, ali hajde da idemo dalje. To nam kao neko sidro dodje i svi se lijepe za njega.
žalosno je da ovakvi mogu biti ministri.zašto šmit sada ne reaguje
Da, svaki ratni zlocinac koji je odsluzio kaznu je pusten na slobodu, ali i je dalje ostao ratni zlocinac. Ne samo dok je ziv vec je zapisan u historiji , i ne ponovilo se nikada. A ova Sanja je prava koza.
To nitko ne spori, ali bit priče je što raditi sa osuđenicima nakon odslužene kazne? Po našem nauku, nauku svih vjera, treba svima pružiti ruku i pomoći...
lažes i za svinjetinu. Imas je kupiti u bingu. Tvoj problem je sto je nema u velikim kolicinama i sto nije pomijesana sa ostalim mesom tj problem je sto muslimani ne jedu svinjetinu jer je ne bi imao ko drugi kupovati u tim kolicinama u kojima prizeljkujes,
Ko o čemu, prasica o prasetini. I o ratnim zločincima. Fuuuuuuuuj !!!!!!!
Jako inteligentna zena,potpuno u pravu samo glupani ne razumiju