Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda za poštenjačinu. Sanader je nevin.
Salamander se vodi onom starom pravnom sentencom: Svako je nevin, čak i ako mu se dokaže suprotno. :)
Dok hrvati hapse premijere mi za nase kriminalce glasamo.
možda i je kriv, ali ruku na srce dokaza nema, video snimka gdje on i onaj hernadi razgovaraju je dokaz korupcije?
Ma nevin ko majka 101 Delmatinca
Eh, a ko je to prizn'o krivicu za ove stvari, pa nije niko lud :D
treba ga nabit na onu stvar ima facu ko beluskoni majmune jedan sta je ljudi dalo zivot za hrvatsku a ti doso da im krades od djece sjeme ti se zatrlo sugavo boljsevicko
Dwemokratski montiran proces. Vjerujem Senaderu. Nije imao šta da izda kad je to već prije njega urtadio Njofra.
Ja ti vjerujem, Tita mi!
Druze Seraderu molim te crkni, ali pri tom povedi i ove nase.
Hrvatska nije pravna drzava, ali ne znam sto se o tome izvjestava u Bosni. Trebali ste staviti naslov: Hrvatska nije pravna drzava.
jeste, jeste..... i Lisa Ann je isto nevina...
pa ako je bio jedan jedini svjedok, i on sam kaze da je to sve laz, i nema nikakvih papira, onda ima pravo. moras za to imati papira ili novce koji su dati da su obiljezeni. svjedok tu nista ne radi, jer ti sam mozes da kazes suprotno. a jest krao, a isto je tako moguce da mu nije nista dokazano, i da je to jedna budalastina, ako je ovo istina sto on kaze.
Dasena Balkanu izgradi 10 novih zatvora, nebi bilo dosta za sve političare, vlade,gradonačelnike, načelnike ...sve su to lopovi koji su se obogatili na sirotinji
Ajmo peticija da se opet otvori Goli otok :-)))
e upravo to...mislim da bi se složilo 90% građana Balkana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aj ne dipr !!