Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digli ploce i stavili nove, covjeka smaknuli i to je kao za pohvalu
Odnosno nisu stavili, ali bitna je namjera
Na slici su sve uradili, u stvarnosti mjesecima ni radnika nema tamo. Samo dignute ploce i ogradjen prostor.
Mogli su se malo vise potruditi oko buduceg izgleda tog sitnoga parka! Skinuli stare ploce zamijenili ih drugim i kao renovirali park?! Ovo nebi trebalo da kosta vise od 200 000KM - sve ostalo je pljacka!
Nebitno ko je na vlasti i ko bi to radio ali je prava šteta što nije napravljena podzemna garaža koja je neophodna za funkcionisanje grada. Veliki otvoreni trg iznad je isto tako potreban ovog gradu, jer ga mi nemamo, sajmovi, ledena ploha, glumci, muzičari, slikari, advent/nova godina...Drveće i šahovska ploča su mogli ostati sa strane uz crkvu i prema Svjetlosti.
Mnogi prozivaju Tanovica i Mandica, koji zaista i jesu veliki neradnici ali ovaj Hadzibajric je najgori nacelnik u gradu a i sire. Dozvoljava billboarde, LED ekrane po Bascarsiji, predimenzionirane reklame, potencira one ruzne klupe na preklop, zute ivicnjake koji se raspadaju, uklanja kaldrmu i umjesto iste stavlja asfalt a kaldrma nestaje bez traga i opravdanja gdje je. Nije mi jasno kako uvijek i iznova pobjedjuje na izborima. Ukus i strucnost su mu 0 bodova!
Puno bi ljepše bilo da su ovdje na trgu stavili kralja Tvrtka, a ne iza predsjedništva u parku gdje nimalo nije prometno.
Tamo se ne vidi, jer je sramota za istinu.
Bio sam na trgu juce potjeralo me bas tu u blizini trga istrcim do kontenera malo je falilo da u gace obavim veliku nuzdu
Gdje ibro dodje trava ne raste
Šteta što trg nije spojen sa Domom Ljiljana. Ovo su uzalud bačene pare!
Uklonite spolovilo sa trga djeca to gledaju
Nemaju djeca pametnija posla kada ih izvedes nego odmah se u chunu zagledaji 🤣🤣
Gledaj boraca za spolovilo
I tako nestade "multikulturalni covjek", a napravi se ipak podzemna garaza 🤣🤣🤣 nema je na slici, ali sabura