Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vasu demagogiju koju vi nazivate diplomatijom narod prosto zove - SUPLJA. Ako je sve to tako bajno, recite mi ko onda sve ove godine blica Dodiku da moze jos, a i njegovim parlamentarnim kaubojima da slobodno prijete suverenitetu svjetski priznate drzave?
Ja hocu u Europu sa mojom Bosnom i Hercegovinom,suverenom i samo naprijed a HEITER idi u tri lijepe srbske prste zla!
kome se ne svida u EU moze slobodno da razguli za Kinu, Rusiju ,Iran,Karpate,Kavkaz,Ural ili gdje god moze, sto dalje to bolje pa tamo trazite nek vam oni daju komad svoje Rusije negdje u Sibiru npr. i onda im recite da ste vi njima glavni i da ste nebeski narod i da ste im naj vazniji u regiji i da im imate pravop sve blokirati i recite im da ih niko ne sme da bije osim vase milicije. CAO VAM.
@hejteru ne lazi stari usmrđeli pokvareni jarce ! hocete umjesto u evropsku zajednicu u tursku preko sandzaka, kosova i albanije?! osim vladajucih stranaka i njihovih ponajvise uvezenih placenika svi građani jedino sto zelimo je civilizacija u evropska zajednica jer nas samo u evropskoj uniji necete moci nesmetano pljackati ko vase privatno roblje lazovi gnusna laaaz je da svi bh građani ne zele u evropsku uniju !
E, pa onda mi necemo u EU jer mi ne mozemo i necemo da budemo suvereni i jedinstveni. A vi sada mozete (medjunarodnjaci) svojim kucama.
tacno, @hejter. ovi zlikovci su i unistili bih, a u tome se najvise isticala fasisticka britanija.
...pod uslovom da zelimo ici u evropu....a vecina gradjana ne zeli i nece, tako da odjebaus u skokovima odavde i nek ti izmisle radno mjesto u nekoj drugoj banana drzavi