Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako sad to malo prije ste napisali kao u albaniji i kosovu sve cvjeta od rahatluka :))))
Ako smo bolji od Kosova i Albanije, znaci da su nasli bar jednu bosansku strvinu na drzavnoj cucli koja nije nista ukrala. Nemoguce.
A kada ćete vi, Srđane, objaviti koje ime ovih naših korumpiranih lezihljebaroša? Svi mi znamo kakvi smo, a vi, kad se već zovete "transparency", trebali biste biti malo transparentniji.
a neka smo i mi u necem najbolji :)
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Vidi ovog lici na onog muppeta Berta sa OBrvama
Elita
nije lose ali uvijek moze bolje, uz maximalno zalaganje igraca mozemo do prvog mjesta
sto me bolan pratis ko ker kakav, pa poslije pricas kako ja tebe pratim ccc idi se lijeci dok jos nije kasno
Pokazao sam tvojoj mami sinoc muda kaze da joj se svidjelo pravo, pitaj je, ostavio sam joj cokoladu neka ti da koji red.
Ima da se dokopamo prvog mjesta i tu da ostanemo vjecno :)))
Sumnjam da je stanje gore nego ovdje.