Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako smo i '92. palamudili dok su cetnici uveliko klali...e Bosnjo ludi...
Da se ...podsjete ovi sto su zaboravili ...GENOCID-nad Bosnjacima u Bosni...! https://www.youtube.com/watch?v=MnALEecbZ-k
I tad su trazili oruzje da oduzimaju muslimanina kao sto navodno sad rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pjevajte djeco dok helikopteri nadlijeću.
Smaraju i sa ovom djecom i sa ovom pjesmom
šarane iskreno, i tvoja pjesma je manje dopizdila od ove samo da rata ne bude.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve dok je vas koji na dobrog čovjeka gledate kao na levata, biće i tog rata, jer ludila među ljudima, očigledno, već ima. I nije Bošnjo levat koliko se pravi pametan. Sve vrhunski poznavatelji umijeća ratovanja i proroci. Začepi usta i pusti normalne ljude da žive.
U klixu rade psihički bolesnici, dijagnoza, teški oblik PTSP-a, nema dana da ne pišu o ratu, džamijama, agresiji itd, posebno ovaj što se potpisuje sa N.N. Njima ne treba poslati SIPU, nego hitnu pomoć koja će im staviti luđačku košulju!
Biće rata, samo moramo biti spremni za njega.
Najveći zagovornici rata i huškaći su oni, koji su izvukli guzove za vrijeme rata. Ko je preživio bilo koji rat sigurno će uvijek biti protiv bilo kojeg oblika nasilja. Pobjegulje nakon rata došli i razrađuju vojne strategije, pametuju o ratu preko Interneta i pozivaju na rat, a guzovi im na sigurnom. Ko želi rat dabogda mu u kući bio.
Ništa se ne može voljeti više od djeteta. Svoj našoj bosanskoj djeci želim puno zdravlja i sreće. Završite škole i maknite nas sve skupa, napravite državu kakvu zaslužujete.
Kome je do rata, neka mu ga u kuci!
Pa šta i ako ga bude?Mislite li da ce epilog i scenario biti isti!?Nema vise tenkova,haubica,aviona,topova koje je JNA dovukla na brda oko Sarajeva!!Sad mogu samo(i to ako bi uspjeli proviriti preko Vraca)uzeti praćku pa njome pokušati pogoditi koga...ubjedjen sam da bi u roku od 48 sati bila zavrsena operacija koja je zapoceta krajem oktobra 1995 pa nam uvališe Dayton samo da nebi došlo do masovnog istrebljenja Srbočetnika u svima poznatoj akciji "Marš preko Drine"!!!Da napokon riješimo i one znakove na putu prema Palama i iza Vraca Wellcome to Republika Srpska!Amin Bože
Tebi je do rata? Pitaj ratne vojne invalide je li njima do rata? Pitaj ratne profitere je li njima do rata? Pitaj obicnog covjeka, da li mu je vise do RATA ili do RADA stalo? Pitaj majku malog djeteta, da li bi da joj muz ratuje? Za koga? Za sta? Protiv koga? Protiv cega? Protiv beznadja se ne bori puskom, nego radom. Trudom. Zalaganjem. Postenjem. Ko je krvi zedan -neka se ubode u venu i sisa. Ne zanima me kom toru ovaca zeli da se svojevoljno pridruzi...
Ma ja, hvala Bogu pa je i Federacija naoruzana do zuba. Ma daj ba, ohani svega ti.
dok se bosnjaci po podrinju vode na informativne razgovore, u sarajevu pjevaju zarad mira...deja vou
E djeco, ne daj Bože nikom. Isto smo pjevali i očekivali nešto, ljudski i vrlo jednostavno. Kako naivno. Nije u politici 1+1=2.
Hahahahaha koja simbolika pjevali ovo 1992 i uprkos tome sta nas zadesi a mi i danas opet istu pjesmu pjevamo haha debilizam na ntu
zasto me uvijek povuku ovakvi clanci da ih otvorim pa se automtaski rasplacem, jer kad ubistvo i dijete vidim u istoj recenici ne mogu svladati emocije, pa me kolege u kancelariji gledaju cudno. i ja sam bila to nevino dijete, i ja sam mogla danas biti samo ime na nekom spomeniku, kojeg se sjecaju samo roditelji i uza rodbina. pitam se prodje li ta bol ikada, pitam se kako ljudi danas zive i gledaju ove licemjere koji jednom godisnje dodju tu da se pomole, uslikaju i odu kuci svojoj djeci?
e jbmu mtr tacno ista sranja ko 92.
sve ok ali nikako ne mogu prihvatiti da nisu mogli naci lijepsi spomenik od ovog, realno je ruzan a i ne slaze se sa parkom u kojem je napravljen.......steta
Trebala je biti statua majke koja grli dijete, ali nisu bili za to sposobni
Čim smo ovo počeli pjevat...gotovo je...
pogledajte samo one kante gdje su ispisana imena ubijene djece, jadno i zalosno, a pritom vrlo vjesto i mudro sakrili ispisana imena, pa makar i vizuelno da zlocin izgleda manji... a nepostoji veci zlocin od ubistva nevinog djteta..